Csajos pólók újratöltve

Ismét kaphatóak a legnépszerűbb pólóink, és újra vannak kis méretek is.

A Budapest MotorFesztivál óta többen várják, hogy feltöltsük a hiányzó méreteket a kedvenc pólóikból. Most érkezett el az idő. Elsőként a legkedveltebb két mintából készült egy újabb adag minden méretből, S-től XXL-ig.

A Csajokamotoron.hu logójáról jól ismert női fejes mintát ismét megvásárolhatjátok fehér és fekete színeben, valamit a "Ha nem motorozol, nem is értheted" feliratú, motoros nőt ábrázoló grafikából is érkeztt jópár darab fekete színben.

HIRDETÉS (x)

Ha körültekintően nézegetitek áruházunk kínálatát, észrevehettétek, hogy azért eddig sem tétlenkedtünk: a lefrissebb termékek között találhattok tankpadokat és egérpadokat is csamos mintával, de akár a játékkonzolt vagy a mobiltelefont is felöltöztethetitek talpig motorosba.

Neked melyik a kedvenc pólómintád a kínálatunkból?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!