A pasi, akire gerjedünk - hosszú hajú, szakállas

hank ge szakallas motorosHa te is azok közé a nők közé tartozol, akiknek a hosszú hajú, szakállas pasik jönnek be, akkor gondolom egyet értesz velem, hogy a legújabb férfi divat most nekünk kedvez. Persze azért a külső nem minden, de jó néha a szemünket legeltetni.

Az Instagram jó játszótér... unalmas percekben jól esik szép képeket nézegetni akár szöveg nélkül is. (Sőt, a Facebookhoz képest megvan az az előnye, hogy sokkal kevesebb a hülyeség és több az igazi vizulási élmény.) Ha pedig követsz egy profilt, akkor sorban ajánlja fel a program a hasonló tartalmakat. Kicsit nem figyelek és már félmeztelen pasikkal van tele a feedem. :)

Az egész úgy kezdődött, hogy elkezdtem valamikor követni Jason Momoát, aki nem csak nekem remegteti meg a térdem. Jóképű, magas, izmos, hosszú hajú, sziklát mászik és még motorozik is. Nagyon jó az image, ami lejön róla a posztjaiból és általában a médiából. Nem utolsó sorban nagyon jó családapának tűnik (bár ennyi utazgatással meg forgatással abban a kevés időben, amikor a családdal van, könnyű neki ezt megoldani.)

HIRDETÉS (x)

Hozzáteszem, hogy a férjem szerint - aki Momoa 13 évvel idősebb kiadása :) - Jason egy ripacs, és egy barátja látta élőben és még x-lábú is... Egyelőre nem sikerült lebeszélnie a férfiideálomról. Nem értem mitől fél, hiszen Momoa a nálam jóval idősebb nőkre bukik, ráadásul már foglalt is. Meg én is. :D

Szóval kizárólag szakmai érdeklődéből kattintottam a "követem" linkre a @prideofgypsies profilon, de aztán valahogy kicsúsztak a dolgok a kezem közül. Az algoritmus kifigyelte az ízlésemet és minden nap, amikor felmegyek az Instára, ajánl egy újabb hosszú hajú, izmos pasit, akit szerinte követnem kellene.

A mai ajánlata a hank_ge nevű osztrák vegetáriánus fashion and lifestyle blogger aztán elgondolkodtatott: OK, hogy izmos, OK, hogy hosszú a haja, de valahogy nekem nem az igazi. A képei leginkább a szilikonbögyöket villantó, csücsörítós modellekére hasonlítanak. Minden steril, minden beállított, csili-vili... Azért persze nála is találtam motoros képeket, mert manapság az is sikk, de a többi képe inkább visszataszít.

Elismerem, sok munka van egy ilyen test megcsinálásával, és tényleg szebb egy kidolgozott felsőtestet nézni, mint a kőművesdekoltázst, de valahol igaza van a férjemnek (mondjuk ő azt hiszi, hogy mindig igaza van, de ez nem igaz), hogy egy férfi legyen kicsit koszos, meg kicsit büdös is. Nem tudnám elképzelni őt sem, ahogy épp kilibben a barber shopból és parfűmillat lengi körül.

Nekem egy férfi nem jár kozmetikushoz meg SPA-ba, ha büdös meg koszos, az a munkától van vagy a motorozástól, és a favágóinget is csak akkor veszi fel, ha fát fog vágni vagy motorozni megy. :D Nem posztol csücsörítős, haskockákat villantós, távolba révedős fotókat minden nap az instára. Ja, és nem vegetáruiánus, de ezt már gondolom mondanom sem kell. (Update: A 10 centis tetkókat csak most vettem észre... mintha véletlenszerűen kiválsztotta volna a strandon az albumból a legolcsóbb, legsablonosabb ábrákat.)

Azért vannak pozitív, hihető példák is, pl. a kanadai Josh Mario John:

Vagy például Levi Stock is egész meggyőző nekem, de őt még nem nézegettem elég sokáig, hogy konkrétabb véleményem legyen róla:

És persze ne feledjük, hogy ott van a mi Peleskey Bencénk is, akivel nemrég készítettünk interjút:

 

Szóval, hogy a történetnek legyen vége is, Hanket nem követtem be instán. Megvárom, amíg az algoritmus talál valakit, aki kicsit jobban megközelíti vizuális elvárásaimat.

Neked tetszik ez a mostani szakállas férfi divat? Vagy divatszakállas...?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egy csomó filmet megnéztünk már a világvégéről, az apokalipszisről meg a nagy világégés utáni életről,...
Bővebben...
Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!