Saját felszerelés teszt: Demon Flex Force Pro női védőfelső és Flex Force X D3O V2 bukónadrág

Tartalomjegyzék

Demon Flex Force Pro Retro Womens cimlapSzoktam vele viccelődni, hogy alapból én vagyok X-Woman, csak nekem adamantium helyett, a karjaim titántartalma magas. Hát úgy tűnik, most jelmezem is lett hozzá.

Superhero öltözet

Úgy kezdődött a dolog, hogy a téli dzsekimet már nagyon nem kedveltem, de nem volt hajlandó tönkremenni. Viszont a membrán már odavolt, beázott, a kívülről ráhúzott esőkabát miatt pedig nagyon macerás volt a százezer réteget magamra venni télen.

Mivel az esőkabátot alapból is mindig felvettem a – kiváló szélfogó funkciója miatt – megörültem, mikor kedvenc motoros boltomban felfedeztem egy bélelt esőkabát-nadrág kombót. Gondoltam, így talán elhagyhatok néhány réteget a téli öltözetemből. Igen ám, csak a motoros dzseki + nadrág felett viselt bélelt esőcuccal már inkább konvergáltam a Michelin-baba feeling felé, minthogy könnyebbé vált volna a mozgás.

HIRDETÉS (x)

Így új megoldáson kezdtem törni a fejem. Az első ötlet az volt, hogy veszek új téli dzsekit. Na igen, de minek, ha tulajdonképpen van remek bélelt, eső- és szélálló kabátom? Csak épp nincs benne protektor, se előkészítés, zsebek formájában...

Demon Flex Force Pro Retro Womens TopElkezdtem azon agyalni, miként tudnék bele védelmet varázsolni? Varrjak bele zsebeket? Nem jó, kézzel kellene, vagy komplett szét kellene bontani a bélést, és akkor megbolygatnám a lesütött varratokat = beázna. Kézzel varrva pedig nem biztonságos, előbb szakadnának le a helyükről, mint földet érnék egy esés alkalmával.

A második ötlet a protektoring volt. Ezt több okból is hamar elvetettem. Több usert is meginterjúvoltam a véleményéről, és az ő tapasztalataik miatt egyértelmű volt, hogy nem férne be a meglévő kabát alá. A második ok, hogy női protektoringet nem sok gyártó készít, és az ára több, mint a szettemnek, amit fel akarok vele spécizni. A harmadik pedig, hogy protektornadrág akkor még mindig nincs… Ugyanis a motoros nadrágot is el kívántam hagyni, a bélelt esőnadrág alól.

Demon Flex Force Pro Retro Womens Top BackNyakamba vettem az internetet hát, és kattintás kattintást követett, egyik oldal vitt a másikra, képeket böngésztem, így jutottam el egy outdoor, főleg hegyisport-felszereléseket kínáló angol oldalra. Jippijééé, itt a Kánaán, protektoros síaláöltözők tömkelege!!!

Gondoltam, hát speed ott is van rendesen, és ugyan nem járművön van az ember, de nagyon durva síbalesetek írták már bele magukat a történelembe. Az árak pedig kimondottan barátságosak voltak a kínált biztonság arányában.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!