Bukósisakok és filmes karakterek összegyúrva – Star Wars hősök a közúti forgalomban

star wars sisakok 01Azt a mozivásznon feltűnő szereplőt, aki bármilyen sisakot hord a fején, az utóbbi években sok motoros is könnyen utánozhatja, ha másban nem is, de a sisak megjelenésében biztosan. Sorra tűnnek fel az őrültebbnél őrültebb bukósisakok, melyek a filmrajongó motorosok körében nagyon népszerűek.

Többek között van már Szellemlovas, Predátor, Mad Max, Leonidas, és számos Star Wars hős ihlette változat is, melyek közül utóbbiak a legnépszerűbbek. Korábban mi is írtunk Skywalker, Boba Fett, vagy épp Kylo Ren bukósisak verzióiról.

Most, hogy a híres filmeposz elvileg a végéhez ért, - nem lenne meglepő, ha mégsem így történne - és az utolsó, kilencedig rész, a Star Wars: Skywalker kora a mozikban szegezi a fotelokba a rajongókat, újra sokan szeretnének legalább egy kicsit kedvenc hősük bőrébe bújni. Most már bárki felveheti egy Stormtrooper, Poe Dameron, R2D2, vagy épp egy X szárnyú pilóta motoros bukósisak klónját.

HIRDETÉS (x)

Persze, ezekkel a modellekkel nincs vége a sornak. Vasember karaktere is már elérhető, és a többi szuperhős sem kerüli majd el a gyártók figyelmét. Lesz munkájuk elég, már csak a licensz jogokat kell megvásárolniuk, mert csak úgy nem dobhatnak piacra mindenféle levédett jogokkal rendelkező cuccot. Eddig a Fox és a HJC sisakgyártók költöttek erre. Utóbbi egyelőre a legnagyobb számban rendelkezik Star Wars témájú termékkel.

star wars sisakok 02star wars sisakok 02star wars sisakok 02star wars sisakok 02

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!