Kiárusítjuk a tíz éves kollekciót

NaNa - .

tiz eves kollekcioAmikor 2016-ban 10 éves lett a Csajok a motoron oldal, kézenfekvőnek tűnt egy egyedi, kisszériás kollekció piacra dobása, mert ilyen még nem volt.

Habár eddig még minden mintánk kis szériának indult, vannak a CsamShop kínálatában olyan csamos pólók, amik lassan 13 éve tartják magukat. Ilyen természetesen a Csajok a motoron logójával ellátott, egyszerű fekete és fehér rövid ujjú... a logót időközben egy picikét felfrissítettük, de lényegében a minta ugyanaz maradt.

Két hete egy motoros rendezvényen megláttam ezt a pólót egy ismerős csajon, és megdobbant a szívem. Azt mondta, kb. 10 éve rendelte az áruházunkból, és még mindig imádja, csak motoros rendezvényekre hordja és nagyon vigyáz rá.

HIRDETÉS (x)

De ugyanilyen népszerű a spagettipántos top "Jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova" felirattal, amit Németh Dzsyna tervezett annak idején, aki szintén motoros és nagyon jól rajzol. Ebből a topból jelenleg három szín kapható, fekete, rózsaszín és zöld a Kawasaki rajongó hölgyeknek. Igazából a feketéből már csak pár darab van, és még nem döntöttem el, hogy lesz-e belőle újabb adag.

Ilyen nagy kedvenc még a motoros csajok evolúcióját ábrázoló póló, amire minden motoros csajnak szüksége van. Ez is abból a 100% pamut anyagból készül, amit nagyon kellemes hordani a meleg napokon is, és szép, karcsúsított a szabása és hosszított a dereka, hogy ne lógjon ki a nadrágból a dereka motoron. A legutolsó adagból talán a halvány lila volt a legnépszerűbb, de biztos azért, mert a fehér és a rózsaszín már mindenkinek megvan.

Még egy örök kedvenc az ezüst színű, "Motorom is van nem csak pólóm" felirattal készült, kerek nyakú, szintén 100% pamut póló. Ebből jelenleg csak bordó szín van készleten, de mivel már a vásárlók telefonon érdeklődtek, hogy mikor lesz újra fekete is, elárulom a titkot, hogy lehet, hogy mire ezt a cikket olvasod, már el is készült az újabb adag fekete és fehér verzió is belőle, amit hamarosan fel is töltök a webáruházba, és magammal viszem a Csamos napra szombaton is. 

Mivel ezek a pólók soha nem mennek ki a divatból és folyamatosan keresik őket a régi és új motoros csajok, újabb és újabb széria készül belőlük, esetleg más színű pólóra szitázva..., de azért az alap színeink még mindig a fekete, a fehér és a rózsaszín, amikből sosem készülhet elég.


tiz eves kollekcio2A tíz éves kollekció

Tehát ezért volt különleges, hogy 2016-ban készült egy olyan széria, ami csak arra az évre vonatkozott, a Csajok a motoron eltelt 10 évéről emlékezett meg és soha nem lesz belőle több. Ez az igazán kicsi, icipici sorozat, öt különböző pólóval, három különböző mintával lett egy komplett egész. 

A pólók mintáját egyik tagunk, Virág Lívia tervezte, aki grafikusként dolgozik és mellesleg, természetesen ő maga is motorozik. Nem esett hát nehezére pólóra álmodni a motoros életérzést. A mintákról visszaköszön a Csajok a motoron logója, míg a rövid ujjúakkal inkább a túrás hangulatot szerette volna visszaadni, az ujjatlan változatok a sportos vonalat képviselik.

HIRDETÉS (x)

A pólók szépen fogytak az évek alatt, és mostanra eljutottunk oda, hogy mindegyikből már csak néhány darab maradt, amik kicsit mérethiányosak, tehát arra várnak, hogy pont az találja meg őket, akinek a neve oda van írva a póló címkéjébe. Szerintem lehet, hogy épp te vagy az, úgyhogy kattints gyorsan a CsamShopra, hogy kiderítsd, van-e még a méretedben.

Hogy segítsük a döntést és megkönnyítsük a választást, az utolsó darabokat alaposan leértékeltük, hogy ne legyen kérdés, szeretnél-e egyet vagy kettőt a Tíz éves kollekcó pólóiból te is, ha van még a méretedben. Ha a CsamShop.hu oldalra kattintasz, megtalálod a kollekcó darabjait leértékelve.

Rendeld meg most a kedvenc pólóidat a kollekcióból, vagy gyere el szombaton a Csajok a motoron és a Zo-Moto Kft. közös rendezvényére Dunaharasztiba, és vedd meg személyesen, ami még marad!

A rendezvényen egyébként a webáruházunk termékeibeől is válogathatsz majd. Ahogy az időjárás előrejelzésből látszik, gyönyörű indián nyárra számíthatunk, úgyhogy remek alkalom lesz a megjáratni a motorodat.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS