Kiárusítjuk a tíz éves kollekciót

Tartalomjegyzék

tiz eves kollekcioAmikor 2016-ban 10 éves lett a Csajok a motoron oldal, kézenfekvőnek tűnt egy egyedi, kisszériás kollekció piacra dobása, mert ilyen még nem volt.

Habár eddig még minden mintánk kis szériának indult, vannak a CsamShop kínálatában olyan csamos pólók, amik lassan 13 éve tartják magukat. Ilyen természetesen a Csajok a motoron logójával ellátott, egyszerű fekete és fehér rövid ujjú... a logót időközben egy picikét felfrissítettük, de lényegében a minta ugyanaz maradt.

Két hete egy motoros rendezvényen megláttam ezt a pólót egy ismerős csajon, és megdobbant a szívem. Azt mondta, kb. 10 éve rendelte az áruházunkból, és még mindig imádja, csak motoros rendezvényekre hordja és nagyon vigyáz rá.

HIRDETÉS (x)

De ugyanilyen népszerű a spagettipántos top "Jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova" felirattal, amit Németh Dzsyna tervezett annak idején, aki szintén motoros és nagyon jól rajzol. Ebből a topból jelenleg három szín kapható, fekete, rózsaszín és zöld a Kawasaki rajongó hölgyeknek. Igazából a feketéből már csak pár darab van, és még nem döntöttem el, hogy lesz-e belőle újabb adag.

Ilyen nagy kedvenc még a motoros csajok evolúcióját ábrázoló póló, amire minden motoros csajnak szüksége van. Ez is abból a 100% pamut anyagból készül, amit nagyon kellemes hordani a meleg napokon is, és szép, karcsúsított a szabása és hosszított a dereka, hogy ne lógjon ki a nadrágból a dereka motoron. A legutolsó adagból talán a halvány lila volt a legnépszerűbb, de biztos azért, mert a fehér és a rózsaszín már mindenkinek megvan.

Még egy örök kedvenc az ezüst színű, "Motorom is van nem csak pólóm" felirattal készült, kerek nyakú, szintén 100% pamut póló. Ebből jelenleg csak bordó szín van készleten, de mivel már a vásárlók telefonon érdeklődtek, hogy mikor lesz újra fekete is, elárulom a titkot, hogy lehet, hogy mire ezt a cikket olvasod, már el is készült az újabb adag fekete és fehér verzió is belőle, amit hamarosan fel is töltök a webáruházba, és magammal viszem a Csamos napra szombaton is. 

Mivel ezek a pólók soha nem mennek ki a divatból és folyamatosan keresik őket a régi és új motoros csajok, újabb és újabb széria készül belőlük, esetleg más színű pólóra szitázva..., de azért az alap színeink még mindig a fekete, a fehér és a rózsaszín, amikből sosem készülhet elég.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!