Felfázás helyett derékmelegítő

Sosem szerettem a rövid felsőket meg a csípőnadrágot, mert folyton fázik a derekam.

A motoron jó, mert ott mindig hordok vesevédőt - a menetszél ugyanis ilyenkor az ember háta mögött örvényt kavar, és fokozott a felfázás veszélye - de sokszor előfordul, hogy mikor megérkezünk a buliba, akkor sem veszem le. Persze nem túl kényelmes úgy szórakozni, hogy rajtam van egy neoprén vesevédő, viszont még mindig jobb, mint a derekamra kötözött pulóver.

Most hogy még mindig tél van, és még a fűtött lakásban is fázom, kellett valami más megoldás. Mégsem ülhetek itthon is motoros vesevédőben! Az interneten keresgélve találtam rá egy magyar termékre, ami megoldotta a gondomat. A pamut Hippsy derékmelegítő segítségével mostantól nemcsak olyankor érezhetem a kellemes meleget a mindig fázós területen, amikor senki nem lát, hanem akár az utcán is.

HIRDETÉS (x)

Az ötlet rendkívül egyszerű, mégis tökéletes. A 95% pamutot tartalmazó alapanyagból egy dupla rétegű, formára szabott csövet készítenek. A szabásnak és a hat különböző méretnek köszönhetően mindenki kiválaszthatja azt, amelyik az ő alakjára megfelelően passzol. A vidám színek pedig ahelyett, hogy elrontanák az öltözékünket még fiatalosabbá, divatosabbá teszik azt.

Egyelőre kettőt vettem: a fekete szerintem minden háztartásban elengedhetetlen. A másik mi más is lehetne, mint a ciklámen. Itthon, és a hétköznapi lótifutiban bevált, és már alig várom, hogy a motoron is kipróbálhassam őket.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!