A hét minden napján - TCX Street Ace Lady WP női motoros cipő teszt

Tartalomjegyzék

tcx street ace lady noi motoros cipo cimlapMárcius közepe óta hordom az új motoros cipőmet, ami tökéletes választásnak bizonyult. Nemcsak motorozáshoz biztonságos, hanem hétköznapi használatra is nagyon kényelmes.

Csak akkor döbbentem rá, hogy nincs hordható motoros cipőm, amikor lehetőség adódott rá, hogy március közepén Spanyolországban motorozhassak két barátnőmmel. Volt rá egy hónapom, hogy megtaláljam a tökéletes lábbelit, amit maximálisan ki tudok használni akár motorozáshoz, akár városnézéshez.

Ahogy már sejtheted a motoros farmeremről írt cikk alapján, a cipőválasztáskor sem a full műanyag, térdig érő csizmákat szoktam előnyben részesíteni. A farmerhez nem is illene, de amire nekem kell, arra nem tudnám használni. Motorozásra és hétköznapi jövés-menésre olyan cipőre van szükségem, ami biztonságos, tehát motorozáshoz kialakított protektorokkal van ellátva, és járni is kényelmesen lehet benne.

HIRDETÉS (x)

Szerencsére már több gyártó is foglalkozik olyan utcai motorosoknak készült kollekciók gyártásával, amiről nem a robotzsaru jut az ember eszébe. Egyre többen vannak ugyanis azok, akik hétköznap munkába járásra használják a kétkerekűjűket, és akár az üzleti viselethez kell megtalálniuk a megfelelő, motorozásra is alkalmas és biztonságos ruházatot.

Míg a motoros nők gyakran az iroda WC-jében öltöznek át, a bőrruhából kiskosztümbe, ez az opció pl. férfiak esetén ritkábban merül fel. Nem akarom felhánytorgatni, hogy sokan közülük alsógatyát is csak hetente egyszer váltanak, mint Al Bundy, de ha ez igaz, akkor hogy várjunk el tőlük naponta még legalább két extra átöltözést?

Nálam még az is szempont volt a cipőválasztásnál, hogy míg a ruhadivat igazából nem hat meg, inkább a kényelemre törekszem, a cipőimre elég háklis vagyok. Szeretem a szép, formás lábbeliket, amikben van valami, ami első látásra megfog, és feldobja az amúgy unalmas, farmer-póló típusú öltözködésemet.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!