Motoros farmer a Rokker Jeans-től

Nehéz olyan divatos cuccot találni, ami jól is néz ki, és a motorozás is biztonságos benne.

A nőket végképp elhanyagolják a motoros ruhákat gyártó cégek. Mostantól legalább a farmerre nem lesz gondunk. A svájci Rokker Jeans úgy döntött, nem fogad el kompromisszumot. Olyan termékekkel rukkoltak elő, amelyek divatosak, csinosak, és biztonságosak is. A kifejezetten motorosok számára készült farmerek férfi és női szabásvonallal is elérhetőek mostantól.

A modern formájú nadrágokat olyan anyaggal bélelték ki, amely a súrlódástól és a melegtől is megvédi viselőjét. Schoeller® Dynatec anyag nem csak egy esetleges eséstől óv (egy 80 kb-os embert 100 km/órás sebességig védi meg), hanem az egyúttal eső és a szélálló is.

HIRDETÉS (x)

A tervezők figyelembe vették a motorosok állandó bánatát, hogy a motoron felvett üléspozíciótól minden nadrág túl bő, és a lányok is folyton panaszkodnak, hogy túl nagynak tűnik a hátsó felük a motoros cuccokban. A szabásvonalat ezúttal szándékosan úgy alakították ki, hogy a biztonság mellett figyeltek arra, hogy optikailag kisebbnek mutasa a motoros csajok fenekét.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!