Új TCX csizmák nőknek

A TCX csizmamárka 2010-es kollekciójában 32 különböző típus szerepel. A kínálat a professzionális versenycsizmáktól a sporttúra- és túralábbeliken valamint a női csizmákon át a terepmotorosoknak szánt modellekig terjed.

A TCX csizmák annak a tudásnak és tapasztalatnak a felhasználásával készülnek, amelyeket gyártójuk az Oxtar motoros lábbelik gyártása során halmozott fel. A TCX csizmák tervezőit az elhivatottság és a fejlődés iránti elkötelezettség vezérli, munkájukat az olasz Novation csoport által biztosított kiemelkedő technológiai háttér segíti. A TCX a korábbi évekhez hasonlóan a 2010-es kollekcióval is a motorosok minél szélesebb rétegeit igyekszik kiszolgálni.

A termékek tervezésénél a biztonság volt az elsődleges szempont, minden egyes modell ennek a szemléletnek a jegyében született meg. A gyár profi motorversenyzők segítségével fejleszti a csizmákat, többek között ennek is köszönhető, hogy a TCX a lehető legtöbbet nyújtja mindenkinek: a pályamotorosoknak, a túrázóknak és a terepmotorosoknak egyaránt. A TCX termékpalettáját városi motoros cipők teszik teljessé.

HIRDETÉS (x)

A TCX csizmákat – akárcsak elődeiket, az Oxtar lábbeliket – az olasz Zanatta család által alapított Jolly Scarpe készíti. A vállalat 1982 óta foglalkozik lábbelik gyártásával, jelenleg a szintén olasz Novation csoport tagja. Az olaszországi Montebellunában működő vállalkozás világszerte ismert a katonaságok, rendőrségi szervezetek és tűzoltóságok számára készített technikai lábbelikről.

Ivo Zanatta, a cég elnöke maga is lelkes és tapasztalt motoros, olasz enduróbajnok, így aztán nem meglepő, hogy 1989-ben a motoros csizmák gyártásába is belevágott. A TCX termékeit – az Oxtar csizmákhoz hasonlóan – az előremutató technika, a saját fejlesztésű, szabadalmaztatott megoldások és az első osztályú anyagok emelik ki a vetélytársak közül. A termékek kiváló minőségét jól mutatja, hogy a TCX a BMW hivatalos ruházati kollekciójához is készít csizmákat.

A TCX modellek fejlesztését olyan világhírű versenyzők segítették, mint Norick Abe (GP500, MotoGP, Superbike-vb), Andrea Bartolini (Motokrossz-vb), Pierfrancesco Chili (GP500, Superbike-vb), Jake Zemke (AMA Superbike, AMA Formula Xtreme), Troy Bayliss (Superbike-vb, MotoGP), Tom Sykes (Superbike-vb), Ben Bostrom (AMA Superbike), Xavier Simeon (Superstock 1000 világkupa) és Talmácsi Gábor (MotoGP). A 2010-es szezonban többek között James Toseland (Superbike-vb) és Michel Fabrizio (Superbike-vb) képviseli a márkát a nemzetközi versenysorozatokban.

A csizmákat Magyarországon az Euro Motor forgalmazza.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!