Új TCX csizmák nőknek

A TCX csizmamárka 2010-es kollekciójában 32 különböző típus szerepel. A kínálat a professzionális versenycsizmáktól a sporttúra- és túralábbeliken valamint a női csizmákon át a terepmotorosoknak szánt modellekig terjed.

A TCX csizmák annak a tudásnak és tapasztalatnak a felhasználásával készülnek, amelyeket gyártójuk az Oxtar motoros lábbelik gyártása során halmozott fel. A TCX csizmák tervezőit az elhivatottság és a fejlődés iránti elkötelezettség vezérli, munkájukat az olasz Novation csoport által biztosított kiemelkedő technológiai háttér segíti. A TCX a korábbi évekhez hasonlóan a 2010-es kollekcióval is a motorosok minél szélesebb rétegeit igyekszik kiszolgálni.

A termékek tervezésénél a biztonság volt az elsődleges szempont, minden egyes modell ennek a szemléletnek a jegyében született meg. A gyár profi motorversenyzők segítségével fejleszti a csizmákat, többek között ennek is köszönhető, hogy a TCX a lehető legtöbbet nyújtja mindenkinek: a pályamotorosoknak, a túrázóknak és a terepmotorosoknak egyaránt. A TCX termékpalettáját városi motoros cipők teszik teljessé.

HIRDETÉS (x)

A TCX csizmákat – akárcsak elődeiket, az Oxtar lábbeliket – az olasz Zanatta család által alapított Jolly Scarpe készíti. A vállalat 1982 óta foglalkozik lábbelik gyártásával, jelenleg a szintén olasz Novation csoport tagja. Az olaszországi Montebellunában működő vállalkozás világszerte ismert a katonaságok, rendőrségi szervezetek és tűzoltóságok számára készített technikai lábbelikről.

Ivo Zanatta, a cég elnöke maga is lelkes és tapasztalt motoros, olasz enduróbajnok, így aztán nem meglepő, hogy 1989-ben a motoros csizmák gyártásába is belevágott. A TCX termékeit – az Oxtar csizmákhoz hasonlóan – az előremutató technika, a saját fejlesztésű, szabadalmaztatott megoldások és az első osztályú anyagok emelik ki a vetélytársak közül. A termékek kiváló minőségét jól mutatja, hogy a TCX a BMW hivatalos ruházati kollekciójához is készít csizmákat.

A TCX modellek fejlesztését olyan világhírű versenyzők segítették, mint Norick Abe (GP500, MotoGP, Superbike-vb), Andrea Bartolini (Motokrossz-vb), Pierfrancesco Chili (GP500, Superbike-vb), Jake Zemke (AMA Superbike, AMA Formula Xtreme), Troy Bayliss (Superbike-vb, MotoGP), Tom Sykes (Superbike-vb), Ben Bostrom (AMA Superbike), Xavier Simeon (Superstock 1000 világkupa) és Talmácsi Gábor (MotoGP). A 2010-es szezonban többek között James Toseland (Superbike-vb) és Michel Fabrizio (Superbike-vb) képviseli a márkát a nemzetközi versenysorozatokban.

A csizmákat Magyarországon az Euro Motor forgalmazza.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!