A Nolan 2019-es újdonságai az N70 2X és a 2GT

N70 2X GRA NC 20A nagy olasz bukósisakgyáró az N44-es modelljét újította meg 2019-re az N70-es jelzésű adventure és crossover kategóriájú sisakokkal. 

 

A korábbi jól ismert N44-es sisak utója lett az N70-2X. Ez a sisak az adventure, crossover kategóriába tartozik. Dupla homologizációval és kivehető állvédővel rendelkezik. Mivel állvédő passzol a designhoz, fullface kinézetet kölcsönöz az új modellnek. Ezáltal a fényezés jobban álcázza a kivehető állvédős részt, mert végre nem üt el a dekortól.

Az adventure sisak plexi nélkül is használható. Rendkívül széles a látómezeje, ezzel még biztonságosabbá téve a motorozást. Szűkíthető a gallérja, hogy megszűrje akár a hangokat, akár a levegő áramlást, akárcsak az N100-5.

HIRDETÉS (x)

A másik új modell a Nolan N70-2GT crossover a korábbi jól ismert N44 EVO sisak utódja lett. Ezen a modellen letakarható a plexi mechanika, ezzel megakadályozható, hogy a por és más szennyeződés bejusson a kényes szerkezetbe menet közben.

N70 2X GRA NC 26Dupla homologizációval (azaz állvédővel zárt sisakos minősítéssel) és kivehető állvédővel rendelkezik. Többfokozatú beépített napellenző is megtalálható benne. Őrült jó szellőzés jellemzi.

A sisakban kialakították az N-com gyári kommunikáció beépítésének lehetőségét. Az állvédő itt is a designhoz passzoló dekorokban pompázik, 16 színben, két héjméretben és XXS-től 3XL-ig minden méretben kapható. Az ára 82.500 Ft-tól kezdődik. 

N70 2GT BEL NC 26

N70 2GT BEL NC 26

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...
Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!