Szerinted égőek a Sons of Anarchy-s cuccok?

sons of anarchyAmióta megjelent a Sons of Anarchy című, motoros klubokról szóló sorozat, finoman fogalmazva, elindult a majmolás. Nagyon sok cuccot lehet vásárolni az interneten, az ál-colortól kezdve, a bakancson át, a falióráig.

A valódi motoros klubok tagjai, szerte a világon, joggal ellenzik azt, hogy ál-colorokat viselő vagánykodósok feszítenek a felvarrókkal, megzavarva ezzel az embereket - azokat, akik nincsenek tisztában a helyzettel, és valódi motoros klubként azonosítják a Sons of Anarchy-t.

No, de nem csak férfiaknak szóló ruházat és egyéb dolog van a repertoárban, hanem csajos cuccok is. A filmben, nem semmi női karakterek vannak: lásd csak Gemma Tellert, mindenki anyukáját, vagy a szerényebb, de ha kell vadmacska Tara Knowles doktornőt.

HIRDETÉS (x)

Ezek a nők örök harcot vívnak egymással, a férfiakért és a férfiakkal. Kemény életük van, s ehhez mérten kell viselkedniük.

A nézőkben vagy ellenszenvet, vagy imádatot váltanak ki, s olyan is van, aki hasonlítani akar rájuk, nem csak kinézetben, hanem jellemvonásokban is. Ez törvényszerű, legyen szó bármely sorozatról, hiszen rajongók mindig voltak és lesznek.

Ha már rajongók, vajon a messzemenőkig való őrület egészséges? Sok olyan történetet hallani, hogy egyesek a plasztikai műtétektől sem riadnak vissza, csak hogy kedvencükre hasonlíthassanak. Az itt látható, és felsorolt cuccok még csak enyhe jelei a rajongásnak, de könnyen átfordulhat a dolog. Igen, tudom, most nagyon komoly irányba vittem a gondolatmenetet, de kell a végletesség ehhez a témához.

Fotók: cosmocyber.com, We Heart It

Mit gondolsz erről? Hordasz/hordanál Sons of Anarchy-s cuccokat?

sons of anarchy telefontoksons of anarchy telefontoksons of anarchy telefontoksons of anarchy telefontok

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!