Szerinted égőek a Sons of Anarchy-s cuccok?

sons of anarchyAmióta megjelent a Sons of Anarchy című, motoros klubokról szóló sorozat, finoman fogalmazva, elindult a majmolás. Nagyon sok cuccot lehet vásárolni az interneten, az ál-colortól kezdve, a bakancson át, a falióráig.

A valódi motoros klubok tagjai, szerte a világon, joggal ellenzik azt, hogy ál-colorokat viselő vagánykodósok feszítenek a felvarrókkal, megzavarva ezzel az embereket - azokat, akik nincsenek tisztában a helyzettel, és valódi motoros klubként azonosítják a Sons of Anarchy-t.

No, de nem csak férfiaknak szóló ruházat és egyéb dolog van a repertoárban, hanem csajos cuccok is. A filmben, nem semmi női karakterek vannak: lásd csak Gemma Tellert, mindenki anyukáját, vagy a szerényebb, de ha kell vadmacska Tara Knowles doktornőt.

HIRDETÉS (x)

Ezek a nők örök harcot vívnak egymással, a férfiakért és a férfiakkal. Kemény életük van, s ehhez mérten kell viselkedniük.

A nézőkben vagy ellenszenvet, vagy imádatot váltanak ki, s olyan is van, aki hasonlítani akar rájuk, nem csak kinézetben, hanem jellemvonásokban is. Ez törvényszerű, legyen szó bármely sorozatról, hiszen rajongók mindig voltak és lesznek.

Ha már rajongók, vajon a messzemenőkig való őrület egészséges? Sok olyan történetet hallani, hogy egyesek a plasztikai műtétektől sem riadnak vissza, csak hogy kedvencükre hasonlíthassanak. Az itt látható, és felsorolt cuccok még csak enyhe jelei a rajongásnak, de könnyen átfordulhat a dolog. Igen, tudom, most nagyon komoly irányba vittem a gondolatmenetet, de kell a végletesség ehhez a témához.

Fotók: cosmocyber.com, We Heart It

Mit gondolsz erről? Hordasz/hordanál Sons of Anarchy-s cuccokat?

sons of anarchy telefontoksons of anarchy telefontoksons of anarchy telefontoksons of anarchy telefontok

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!