Nadrágszíj gumiabroncsból

NaNa - .

Azt, hogy motoros vagy, nem csak a bőrdzsekiddel és a bukósisakoddal kiabálhatod világgá. Vannak ennél sokkal jobb módszerek.

Azt mondják, a motorosok nagyban felelősek a globális felmelegedésért. Amellett, hogy a motorkerékpárokkal szennyezik a levegőt, a bőrruházatuk elkészítéséhez rengeteg állatot kell megölni. Ez persze mind igaz, így itt az idő, hogy mi is tegyünk valamit a környezetvédelemért!

Egy megszállott zöld, aki természetesen nem motoros, hanem kerékpáros, kitalálta, hogy újrahasznosítja az elhasználódott bringaalkatrészeket. A különböző kütyükből elsősorban szobrokat, műalkotásokat készített. Aztán jött a nagy ötlet: miért csak a fém alkatrészek felhasználásával bíbelődött eddig? A gumik sokkal gyorsabban kopnak, és sokkal nehezebb az újrahasznosításuk is.

 

HIRDETÉS (x)
Azt hiszem annak ellenére, hogy az általa megálmodott nadrágszíjak kerékpárgumiból készültek, igazán stílusos kiegészítői lehetnek a motorosok ruhatárának is. Nagyon vagány, utal az út szeretetére – és lássuk be, egy vastag motorgumiból azért sokkal nehezebb lenne nadrágszíjat csinálni.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS