Nadrágszíj gumiabroncsból

Azt, hogy motoros vagy, nem csak a bőrdzsekiddel és a bukósisakoddal kiabálhatod világgá. Vannak ennél sokkal jobb módszerek.

Azt mondják, a motorosok nagyban felelősek a globális felmelegedésért. Amellett, hogy a motorkerékpárokkal szennyezik a levegőt, a bőrruházatuk elkészítéséhez rengeteg állatot kell megölni. Ez persze mind igaz, így itt az idő, hogy mi is tegyünk valamit a környezetvédelemért!

Egy megszállott zöld, aki természetesen nem motoros, hanem kerékpáros, kitalálta, hogy újrahasznosítja az elhasználódott bringaalkatrészeket. A különböző kütyükből elsősorban szobrokat, műalkotásokat készített. Aztán jött a nagy ötlet: miért csak a fém alkatrészek felhasználásával bíbelődött eddig? A gumik sokkal gyorsabban kopnak, és sokkal nehezebb az újrahasznosításuk is.

 

HIRDETÉS (x)

Azt hiszem annak ellenére, hogy az általa megálmodott nadrágszíjak kerékpárgumiból készültek, igazán stílusos kiegészítői lehetnek a motorosok ruhatárának is. Nagyon vagány, utal az út szeretetére – és lássuk be, egy vastag motorgumiból azért sokkal nehezebb lenne nadrágszíjat csinálni.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szoktam mondani, hogy az elhatározás, a kitartás, meg mittomén mik visznek előre. Meg hogy bizonyos...
Bővebben...
Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!