Boba Fett bukósisak Star Wars rajongóknak

boba fett hjc bukosisak 3Annak ellenére, hogy csak egy rövid szerepe volt az eredeti Csillagok Háborúja trilógiában, Boba Fett vitathatatlanul a sorozat egyik legnépszerűbb alakja.

 

Most itt az alkalom, hogy a motorosok is a galaxis egyik legerősebb fejvadászának képzelhessék magukat, miközben ezt az RPG 11 Pro Boba Fett sisakot viselik a HJC-től.

Mindenki készüljön fel, hogy kíváncsi tekintetek tapadnak majd rá, ahogy a városon átgurul ebben a fejfedőben, amit egy az egyben Boba Fett páncéljáról mintáztak. Ráadásul ez a csúcskategóriás darab még kényelmes is, és minden olyasmit tartalmaz, amit ebben a kategóriában tudnia kell a szellőzőrendszertől a megnövelt pleximéretig. 

HIRDETÉS (x)

A HJC sisakjának a héja a nemcsak rendkívül erős, hanem könnyű is, a szénszál-üvegszál-aramid keverékéből és a szerves, nem szőtt szövetből készült anyagának köszönhetően.

boba fett hjc bukosisak 1Természetesen a minőség és a stílus nem olcsó, így ez a sisak majdnem 170 000 forintba kerül.

Ezek után van itt valaki, aki mégis bevállalná ezt a különleges darabot? 

boba fett hjc bukosisak 7boba fett hjc bukosisak 7boba fett hjc bukosisak 7

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szoktam mondani, hogy az elhatározás, a kitartás, meg mittomén mik visznek előre. Meg hogy bizonyos...
Bővebben...
Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!