Csalj mosolyt a közlekedők arcára – MotoLoot sisakdekorációk

motoroot 03Néha-néha látni a forgalomban macifüllel vagy kakastaréjjal felcicomázott sisakban motorozókat, de teljesen, a dizájn kedvéért bebugyolált fejfedő maximum csak a farsangi bulikon bukkant fel. Eddig.

A MotoLoot több motoros, többnyire optikai jellegű kiegészítője között rögtön hatféle sisakdekoráció közül választhatunk. Az állatjelmezbe öltöztetett motoros kiegészítőnk így az egyediség mellett mechanikai védelmet is kap, így a fényezést nem éri kőfelverődés, por és bogarak becsapódó kis teste.

Kérdéses azonban, hogy hosszú távon, avagy nagyobb sebességnél hogyan viselkedik a Muppet Show-t idéző cucc. Az szinte biztos, hogy felhasználási területe korlátolt. Kisebb tempónál még jópofa lehet, de egy autópályás menetnél akár balesetveszélyessé is válhat, ha például félrecsúszik. Arról nem is beszélve, hogy a plexit nem is lehet felhajtani tőle.

HIRDETÉS (x)

A műszőrben összegyűlt kosz, bogarak, nedvesség szintén kérdéseket vet fel, szóval a gyakori tisztítás elkerülhetetlen. Aki ilyet vesz, az remélhetőleg csak ritkán húzza a sisakra, és akkor is csak rövid időre, olyan alkalmakkor, amikor vicces lehet az ilyen megjelenés. Mondjuk egy motoros bulin, találkozón.

A 10 000 forintot megközelítő ára nem vészes. Ennyit megér egy kis móka, de ne feledjük el, az ilyen módosítás a biztonság rovására mehet. Nem hiába találták ki a bukósisakokat a gyártók olyannak, amilyenek. Szóval csak óvatosan a Bert és a panda jelmezzel.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!