Csalj mosolyt a közlekedők arcára – MotoLoot sisakdekorációk

motoroot 03Néha-néha látni a forgalomban macifüllel vagy kakastaréjjal felcicomázott sisakban motorozókat, de teljesen, a dizájn kedvéért bebugyolált fejfedő maximum csak a farsangi bulikon bukkant fel. Eddig.

A MotoLoot több motoros, többnyire optikai jellegű kiegészítője között rögtön hatféle sisakdekoráció közül választhatunk. Az állatjelmezbe öltöztetett motoros kiegészítőnk így az egyediség mellett mechanikai védelmet is kap, így a fényezést nem éri kőfelverődés, por és bogarak becsapódó kis teste.

Kérdéses azonban, hogy hosszú távon, avagy nagyobb sebességnél hogyan viselkedik a Muppet Show-t idéző cucc. Az szinte biztos, hogy felhasználási területe korlátolt. Kisebb tempónál még jópofa lehet, de egy autópályás menetnél akár balesetveszélyessé is válhat, ha például félrecsúszik. Arról nem is beszélve, hogy a plexit nem is lehet felhajtani tőle.

HIRDETÉS (x)

A műszőrben összegyűlt kosz, bogarak, nedvesség szintén kérdéseket vet fel, szóval a gyakori tisztítás elkerülhetetlen. Aki ilyet vesz, az remélhetőleg csak ritkán húzza a sisakra, és akkor is csak rövid időre, olyan alkalmakkor, amikor vicces lehet az ilyen megjelenés. Mondjuk egy motoros bulin, találkozón.

A 10 000 forintot megközelítő ára nem vészes. Ennyit megér egy kis móka, de ne feledjük el, az ilyen módosítás a biztonság rovására mehet. Nem hiába találták ki a bukósisakokat a gyártók olyannak, amilyenek. Szóval csak óvatosan a Bert és a panda jelmezzel.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!