Követed a pin-up fehérnemű- és fürdőruha divatot?

dita von teese1A pin-up stílusnak eléggé meghatározott jegyei vannak a külsőségeket illetően – piros rúzs, körömlakk; cicaszem; pöttyös, kockás ruhák és még sorolhatnánk... Így, természetesen a felsőruházat alatti, nem mindenki számára látható dolgok sem mindegy, milyenek... Lássuk!

A klasszikus, ideálnak számító pin-up lány alakja homokórát formázott, karcsú volt a dereka, a mellei szépen kiemelve, ugyanúgy, mint a csípő vonala – a ruhatár persze ehhez megfelelően volt kialakítva.

A-vonalú szoknyák, magas derekú nadrágok, széles övek, harsány minták a ruhákon. Ha a fehérneműkre gondolunk, természetesen ezeknek is követniük kellett a felsőruházat jegyeit.

HIRDETÉS (x)

Dita Von Teese jut az eszembe, első blikkre, s a fűzős fehérneműi, amelyek a múlt századi divatot idézik. Ugyanakkor, a magas derekú megoldások itt is feltűnnek, mint ahogyan a fürdőruhák tekintetében szintén.

A harsány minták, színek, pöttyök, valamint a matróz stílus fontos részét képezte a strandolni vágyó hölgyek fürdőruha-divatjának. Ha pedig otthon, a férjüknek akartak tetszeni, a csipke, a fűző, a harisnyakötő volt terítéken.

Fotók: Pinterest

pin up furdoruha2pin up furdoruha2pin up furdoruha2pin up furdoruha2pin up furdoruha2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!