Milyen frizurát viselj a bukósisak alatt? - VIDEÓ!

milyen motoros frizuraAki motorozik, azt tudja, hogy miért kérdés ez. Azon kívül, hogy lehet beszélgetni a motorozáshoz praktikus frizurákról, és vannak egyszerű trükkök, amik vagy haszálnak vagy nem, de talán segítenek a megjelenésünkön és a konfortérzetünkön, el kell fogadni, hogy a motorozás nem az a frizurabarát tevékenység. 

Már régóta érlelődött bennem egy cikk arról, hogy milyen a praktikus frizura motorozáshoz. Sokáig hosszú hajam volt, aztán rövid, majd megint hosszú, majd megint rövid, és most úgy döntöttem, hogy ismét megnövesztem... Azt hiszem van tapasztalatom a motorozós frizurákkal. Amikor két hete a facebook csoportunkban is ismét felmerült ez a téma, eldöntötem, hogy itt az idő, megcsinálom a cikket. 

Azt nem tudom, a férfiaknál ez mennyire téma... a legegyszerűbb letolni a hárét nullás géppel és akkor nincs vele baj, csak kell egy jó sapka, hogy amikor leveszed a sisakot nyáron, nehogy napszúrást kapj. Nőknél ez kevésbé kézenfekvő megoldás, mi szeretünk azért valahogy kinézni motorozás közben és az után is, még ha néhány év motoros tapasztalatával a hátunk mögöt az elvárásaink sokkal kisebbek is magunkkal szemben, mint más hétköznapi nőknek. Legalábbis amikor motorozunk. 

HIRDETÉS (x)

Tapasztalatom szerint a hosszú és a rövid frizurának is vannak előnyei és hátrányai is, de arra készülj fel, hogy ha nyáron a harminc fok körüli hőmérsékletben bukósisakot húzol a fejedre, akkor az meleg lesz. A fejed megizzad, a hajad bezsírosodik. Persze vannak olyan bukósisakok, amiken van szellőző, de mivel a sisak akkor jó, ha szorosan ráfeszül a fejedre, ezért a szellőzőtől sem lehet túl sokat várni. Viszont legalább hangos lesz tőle a sisak.

(Nekem volt egy ilyen bukóm, egy ponton süvített a fejem tetején a szél, amitől hosszabb úton meg is fájdult a fejem, a többi részen meg ugyanúgy hőgutát kaptam. Később leragasztottam ragasztószalaggal, mert még zárva is zavart a huzat. Végül eladtam ezt a sisakot.)

A cikk ötlete addig húzódott, hogy végül úgy döntöttem, hogy nem is cikk lesz, hanem inkább videó. Így született meg a következő felvétel. Ha tetszik, akkor lájkold a videót, és iratkozz fel a Csajok a motoron YouTube csatornájára, hogy legközelebb is kapj értesítést, ha új tartalom kerül fel. 

Ha szerinted valami kimaradt, vagy te másképp gondolod, írd meg hozzászólásban itt a cikk alatt vagy a videó alatt. És íme a VIDEÓ:

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!