Milyen frizurát viselj a bukósisak alatt? - VIDEÓ!

milyen motoros frizuraAki motorozik, azt tudja, hogy miért kérdés ez. Azon kívül, hogy lehet beszélgetni a motorozáshoz praktikus frizurákról, és vannak egyszerű trükkök, amik vagy haszálnak vagy nem, de talán segítenek a megjelenésünkön és a konfortérzetünkön, el kell fogadni, hogy a motorozás nem az a frizurabarát tevékenység. 

Már régóta érlelődött bennem egy cikk arról, hogy milyen a praktikus frizura motorozáshoz. Sokáig hosszú hajam volt, aztán rövid, majd megint hosszú, majd megint rövid, és most úgy döntöttem, hogy ismét megnövesztem... Azt hiszem van tapasztalatom a motorozós frizurákkal. Amikor két hete a facebook csoportunkban is ismét felmerült ez a téma, eldöntötem, hogy itt az idő, megcsinálom a cikket. 

Azt nem tudom, a férfiaknál ez mennyire téma... a legegyszerűbb letolni a hárét nullás géppel és akkor nincs vele baj, csak kell egy jó sapka, hogy amikor leveszed a sisakot nyáron, nehogy napszúrást kapj. Nőknél ez kevésbé kézenfekvő megoldás, mi szeretünk azért valahogy kinézni motorozás közben és az után is, még ha néhány év motoros tapasztalatával a hátunk mögöt az elvárásaink sokkal kisebbek is magunkkal szemben, mint más hétköznapi nőknek. Legalábbis amikor motorozunk. 

HIRDETÉS (x)

Tapasztalatom szerint a hosszú és a rövid frizurának is vannak előnyei és hátrányai is, de arra készülj fel, hogy ha nyáron a harminc fok körüli hőmérsékletben bukósisakot húzol a fejedre, akkor az meleg lesz. A fejed megizzad, a hajad bezsírosodik. Persze vannak olyan bukósisakok, amiken van szellőző, de mivel a sisak akkor jó, ha szorosan ráfeszül a fejedre, ezért a szellőzőtől sem lehet túl sokat várni. Viszont legalább hangos lesz tőle a sisak.

(Nekem volt egy ilyen bukóm, egy ponton süvített a fejem tetején a szél, amitől hosszabb úton meg is fájdult a fejem, a többi részen meg ugyanúgy hőgutát kaptam. Később leragasztottam ragasztószalaggal, mert még zárva is zavart a huzat. Végül eladtam ezt a sisakot.)

A cikk ötlete addig húzódott, hogy végül úgy döntöttem, hogy nem is cikk lesz, hanem inkább videó. Így született meg a következő felvétel. Ha tetszik, akkor lájkold a videót, és iratkozz fel a Csajok a motoron YouTube csatornájára, hogy legközelebb is kapj értesítést, ha új tartalom kerül fel. 

Ha szerinted valami kimaradt, vagy te másképp gondolod, írd meg hozzászólásban itt a cikk alatt vagy a videó alatt. És íme a VIDEÓ:

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!