Valentino Rossi első világbajnoki győzelmének 20. évfordulóját ünnepli

valentino rossi dainese 2018 2Valentino Rossi 20 évvel az első világbajnoki cím megnyerése után ismét a SoleLuna eredeti formatervezésű bukósisakjában áll a pályára.

A tavulliai motoros pályafutását végigkísérő grafikát egy Pista GP R sisakra fényezték, ami az AGV termékválasztékának csúcsát jelenti. A Dainese Grouphoz tartozó bukósisakmárka ismét Aldo Drudi-val szövetkezett, aki a kilencszeres világbajnok sisakjait szokta fényezni. Az egyedileg kifejlesztett, limitált Pista GP R sisak fényezése hűen reprodukálj azt a sisakot, amelyet Rossi 1997-ben viselt, amikor megnyerte első világbajnoki címét.

"Ez egy gyönyörű sisak, megtiszteltetés számomra, hogy az AGV ismét bemutatta, mert rengeteg felejthetetlen emléket és győzelmet idéz fel" - mondta A Doktor, aki az exkluzív Pista GP R-t télen teszteli Sepangban.

HIRDETÉS (x)

A történelmi sisak kapott egy kis modern csavart. Az AGV grafikusai és Drudi frissítették a háttérszíneket: mostantól a 100%-os szénszálas karbon héj sötétíti a hátteret azon az oldalon, ahol anno fekete volt, és a másik oldalon a sárga helyett most neon színt kapott.

A Valentino Rossi első világbajnoki címének 20. évfordulója alkalmából tervezett logo az álvédőn helyezkedik el, és így nagyon jól látható. A Pista GP R védelem, teljesítmény és kényelem tökéletes kombinációja, ami az AGV Extreme Standards minőségi követelményeinek eredménye. Ez az innovatív, integrált formatervezési protokoll forradalmasítja a tervezési folyamatot, amely javítja a sisak teljesítményét az ütközés elleni védelem, perifériás látás, tervezés, tömeg, aerodinamika, szellőzés és ergonómia szempontjából.

Az innovatív AGV Extreme Standards eljárás a sisakkutatás és -fejlesztés terén a technika terén magasra helyezi a lécet, és mérföldkőnek számít a fejvédő rendszerekben. A 3000 db AGV Pista GP 20 éves, limitált kiadású sisakok 2018 február elejétől eléghetőek a vásárlók számára.


Ünnepeld velünk Valentino Rossi születésnapját (és a névnapját is)!

Tudtad, hogy a Dottore február 16-án ünnepli a 39. születésnapját? Kattints és Tweetelj!  Ebből az alkalomból 16% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Csajok a motoron termékeit a webáruházunkban február 18 éjfélig. A kedvezmény az akciós termékekre is érvényes. A fizetésnél add meg a VALE18 kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez!

valentino rossi dainese 2018 13valentino rossi dainese 2018 13valentino rossi dainese 2018 13valentino rossi dainese 2018 13

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!