Valentino Rossi első világbajnoki győzelmének 20. évfordulóját ünnepli

valentino rossi dainese 2018 2Valentino Rossi 20 évvel az első világbajnoki cím megnyerése után ismét a SoleLuna eredeti formatervezésű bukósisakjában áll a pályára.

A tavulliai motoros pályafutását végigkísérő grafikát egy Pista GP R sisakra fényezték, ami az AGV termékválasztékának csúcsát jelenti. A Dainese Grouphoz tartozó bukósisakmárka ismét Aldo Drudi-val szövetkezett, aki a kilencszeres világbajnok sisakjait szokta fényezni. Az egyedileg kifejlesztett, limitált Pista GP R sisak fényezése hűen reprodukálj azt a sisakot, amelyet Rossi 1997-ben viselt, amikor megnyerte első világbajnoki címét.

"Ez egy gyönyörű sisak, megtiszteltetés számomra, hogy az AGV ismét bemutatta, mert rengeteg felejthetetlen emléket és győzelmet idéz fel" - mondta A Doktor, aki az exkluzív Pista GP R-t télen teszteli Sepangban.

HIRDETÉS (x)

A történelmi sisak kapott egy kis modern csavart. Az AGV grafikusai és Drudi frissítették a háttérszíneket: mostantól a 100%-os szénszálas karbon héj sötétíti a hátteret azon az oldalon, ahol anno fekete volt, és a másik oldalon a sárga helyett most neon színt kapott.

A Valentino Rossi első világbajnoki címének 20. évfordulója alkalmából tervezett logo az álvédőn helyezkedik el, és így nagyon jól látható. A Pista GP R védelem, teljesítmény és kényelem tökéletes kombinációja, ami az AGV Extreme Standards minőségi követelményeinek eredménye. Ez az innovatív, integrált formatervezési protokoll forradalmasítja a tervezési folyamatot, amely javítja a sisak teljesítményét az ütközés elleni védelem, perifériás látás, tervezés, tömeg, aerodinamika, szellőzés és ergonómia szempontjából.

Az innovatív AGV Extreme Standards eljárás a sisakkutatás és -fejlesztés terén a technika terén magasra helyezi a lécet, és mérföldkőnek számít a fejvédő rendszerekben. A 3000 db AGV Pista GP 20 éves, limitált kiadású sisakok 2018 február elejétől eléghetőek a vásárlók számára.


Ünnepeld velünk Valentino Rossi születésnapját (és a névnapját is)!

Tudtad, hogy a Dottore február 16-án ünnepli a 39. születésnapját? Kattints és Tweetelj!  Ebből az alkalomból 16% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Csajok a motoron termékeit a webáruházunkban február 18 éjfélig. A kedvezmény az akciós termékekre is érvényes. A fizetésnél add meg a VALE18 kuponkódot a kedvezmény érvényesítéséhez!

valentino rossi dainese 2018 13valentino rossi dainese 2018 13valentino rossi dainese 2018 13valentino rossi dainese 2018 13

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!