Kombinált védelem – Dzseki és takaróponyva egyben

astric jacket 02 3Voltál már úgy, hogy amikor útközben elkapott a zuhé, félreálltál, és egy buszmegálló, vagy épület kiszögellés alatt elbújva az égi áldástól, szomorúan nézegetted a közben rommá ázó motorodat? Na, ennek most vége! Ha magadra kapod ezt a dzsekit, a kedvenc géped is védve lesz az eső ellen.

A hongkongi Astic kreatív csapata két évvel ezelőtt álmodta meg a kabát-motortakaró ponyva kombót. Ez az új cucc nem más, mint egy könnyű, átmeneti dzseki, melynek a hát részében kialakítottak egy speciális zsebet, amiből ha szükséges, egy teljes méretű motortakaró ponyva varázsolható elő.

A kabát a tartós anyag, és a sok motoros körében népszerű bomber fazon mellett nem túl motoros jellegű. Legfőképp a szél és a por ellen védi motorost és járgányát. Elnézve kialakítását, se protektor, se a méretre igazítást elősegítő hevederek tépőzára, patentok nem találhatók rajta, így leginkább bevállalós motorosok, vagy csak a közeli fagyizóhoz rohangálók számára lehet kívánatos ruhadarab.

HIRDETÉS (x)

Ha a fagyizás közben beborul, és elered az eső, a motorjára kényes biker csak kikapja a rejtett zsebből a „motor dzsekit”, és felöltöztetheti kétkerekűjét, így a felhők elvonulása után száraz ülésre számíthat.

Az új jövevény jó szolgálatot tehet még ingázóknak, akinek a motorja reggeltől estig az utcán porosodik, vagy ázik. Kattints és Tweetelj! Akár pár óra parkolás után is vastag porréteg keletkezhet a gépen, nem hogy 8-9 óra után. A galambok tisztelgéséről már nem is beszélve.

Nem olyan eget rengető, korszakalkotó, hatalmas forradalmat beindító találmány ez, de biztosan lesz rá kereslet. Hogy mennyire sikerült az Astic dzseki megalkotóinak megtalálni a piaci rést, az a jövőben kiderül. Lehet, hogy nem ártana kicsit beledolgozni ezt-azt. Mondjuk, kezdhetnék a protektorokkal.

Árakról egyelőre nem szólnak a hírek. Talán a február elején történő bemutatása után eldönthetjük, hogy megéri-e befektetni ebbe a furcsa csigaházba. Addig is nézz körül áruházunkban és válassz magadnak a hagyományos motorponyvák közül!

astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2astric jacket 01 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!