Felvennéd az ASOS új farmerét motorra?

ASOS farmerA nyári forróságban motorozva, szeretne az ember lánya minél szellősebben öltözködni, hadd jusson be mindenhová a menetszél. Ez a farmer, azt hiszem, minden várakozást felülmúl... Hordanád?

Az első gondolatom a chaps volt, amikor megláttam az ASOS farmerről készült fotókat, hiszen arra hajaz az ötlet. Igazából, az is előnyére válik, hogy bármilyen színű bugyit, a merészebbek tangát, a szégyenlősebbek kis rövidnadrágot felvehetnek hozzá.

Bár, megmondom őszintén, nekem sokkal bizarrabbak azok a farmernadrágok, amik úgy néznek ki, mintha egy vérengző kutya szájából szedtük volna ki őket, annyira szét vannak szaggatva. Nem is értem sokszor, mi tartja még össze az anyagot...

HIRDETÉS (x)

Ha végignézzük a farmernadrág „életútját”, már szinte minden volt, amit csak ki lehet találni: flitterek, színes kövek, különféle minták, mindenféle szabásvonal, térdnél lyukas, majd már mindenhol és így tovább. 

Vajon mi lehet a következő lépés? Van egy ötletem: a láthatatlan farmer. Majd azt mondjuk, van rajtunk, de mégsincs. Plusz, árban a legkifizetődőbb, hiszen semmibe sem kerül.

Forrás, fotó: ASOS

Milyen nadrágot szeretsz viselni a motoron? Felvennéd az ASOS farmerét?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!