Nézd, ékszerek igazi Star Wars-függőknek!

star wars ekszerekTe is imádod a Star Wars-t? Már gyerekkorodban az Ezeréves Sólyomról álmodtál és úgy érezted, benned van az erő? És ez most sem változott? Nos, vagány, gyors motoros csajoknak, A csillagok háborúját idéző gyűrűk, láncok. Hordanád?

Igen, gyerekkorom óta én is függő vagyok, bár megmondom őszintén, az újabb filmeket annyira nem csípem, gondolom azért, mert már nincs meg az a kicsi kori álomvilág... Hiszen, annyi idősen még másképp lát mindent az ember, főleg a filmeket.

Tehát, nálam húzódik egy láthatatlan választóvonal a régi és az új filmek között. De, természetesen, amikor megláttam ezeket az ékszereket, elcsábultam, mert gyönyörűek!

HIRDETÉS (x)

A rajongók már nagyon várták 2017 decemberét, hiszen akkor mutatták be a Star Wars nyolcadik részét, ...Az utolsó Jedik címmel, amelyet a sajnos 2016-ban elhunyt Carrie Fisher emlékének ajánlanak a készítők.... Kattints és Tweetelj!

A filmben a régi, nagy nevek mellett, mint Carrie és Mark Hamill, feltűnik Laura Dern és Benicio del Toro.

Az utolsó Jedik, Az ébredő Erő című részt követi. Ebben az új epizódban, Rey elkezdi a Jedi kiképzést, Luke Skywalker vezetésével, annak reményében, hogy így legyőzheti Kylo Rent és az Első Rendet.

Addig is, míg eltelünk ezzel az új résszel, és várjuk a következőt – mert természetesen lesz, várhatóan 2019-ben -, nos addig felékszerezhetjük magunkat! Mit szólsz?

Fotók: Pinterest

star wars gyuru2star wars gyuru2star wars gyuru2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Egész nyáron tervezgettük, hogy majd motorozunk egyet együtt végre így tizenévnyi közös munka után, de...
Bővebben...
Megjelent egy cikk a helyi lapban a közelmúltban. Annyira bűzlött a marketingszagtól, hogy el se...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!