Nézd, ékszerek igazi Star Wars-függőknek!

star wars ekszerekTe is imádod a Star Wars-t? Már gyerekkorodban az Ezeréves Sólyomról álmodtál és úgy érezted, benned van az erő? És ez most sem változott? Nos, vagány, gyors motoros csajoknak, A csillagok háborúját idéző gyűrűk, láncok. Hordanád?

Igen, gyerekkorom óta én is függő vagyok, bár megmondom őszintén, az újabb filmeket annyira nem csípem, gondolom azért, mert már nincs meg az a kicsi kori álomvilág... Hiszen, annyi idősen még másképp lát mindent az ember, főleg a filmeket.

Tehát, nálam húzódik egy láthatatlan választóvonal a régi és az új filmek között. De, természetesen, amikor megláttam ezeket az ékszereket, elcsábultam, mert gyönyörűek!

HIRDETÉS (x)

A rajongók már nagyon várták 2017 decemberét, hiszen akkor mutatták be a Star Wars nyolcadik részét, ...Az utolsó Jedik címmel, amelyet a sajnos 2016-ban elhunyt Carrie Fisher emlékének ajánlanak a készítők.... Kattints és Tweetelj!

A filmben a régi, nagy nevek mellett, mint Carrie és Mark Hamill, feltűnik Laura Dern és Benicio del Toro.

Az utolsó Jedik, Az ébredő Erő című részt követi. Ebben az új epizódban, Rey elkezdi a Jedi kiképzést, Luke Skywalker vezetésével, annak reményében, hogy így legyőzheti Kylo Rent és az Első Rendet.

Addig is, míg eltelünk ezzel az új résszel, és várjuk a következőt – mert természetesen lesz, várhatóan 2019-ben -, nos addig felékszerezhetjük magunkat! Mit szólsz?

Fotók: Pinterest

star wars gyuru2star wars gyuru2star wars gyuru2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Most áprilisban még nem vettem BKV bérletet, szép idő van, állandóan Monsterrel közlekedem. És imádom,...
Bővebben...
Nem szereti a hordozót. És amikor már nem bírunk Vele, jöhet a Moana ​(NaNa,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.