Vegyél vicces motoros zoknit ajándék hűtőmágnessel

vicces motoros zoknik

Még csak pár napja kezdődött az új év, demi már teljes gőzzel készítjük elő a 2018-as motoros szezont. Azért muszáj, hogy maradjon idő a webáruház frissítésére is.

Új termékek érkeztek, egy egész kollekciónyit kaptunk vicces motoros zoknikból. Ez az a ruhadarab, amit mindenki hord, és mindenkinek szüksége van rá. Ha pedig motoros, akkor miért ne hordhatna motoros zoknit. A legjobb az egészben, hogy vicces motoros zoknit nem csak motorozáshoz hordhatsz, hanem akár munkába is, hiszen akár a kosztümnadrág vagy a farmer alatt is rejtve marad, és csak annak villantod ki, akinek te szeretnéd. Akkor pedig indulhat a bszélgetés...

HIRDETÉS (x)

csajokamotoron hutomagnesA januári árúfrissítés, feltöltés és leltározás alatt apró ajándékkal kedveskedünk minden vásárlónknak. Mindegy mit rendelsz, mindegy mekkora összegben, de ezúttal egy csamos matricát és egy csamos hűtőmágnest is küldünk minden rendelés mellé. Ezzel a kis aprósággal szetenénk boldog új évet kívánni  Kattints és Tweetelj! minden motorosnak és motoros csajnak, és mindazoknak, akik nálunk vásárolnak. 

Ha pedig már alaposan kinézegetted magad áruházunkban, olvasd el azokat a cikkeket, amelyekről lemaradtál decemberben az ünnepek miatt! Volt köztük néhány igazán érdekes és hasznos darab.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szoktam mondani, hogy az elhatározás, a kitartás, meg mittomén mik visznek előre. Meg hogy bizonyos...
Bővebben...
Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!