Milyen vagány sminket viselsz szilveszter éjjel?

Rácz Edina - .

szilveszter smink2A motoros csajok vagány, bátor lányok, akik nem félnek semmitől és szeretik a vad dolgokat – látják az emberek általában. Nos, ha már vad és vagány, akkor ez a sminkre is értendő! Szilveszterkor meg amúgy is mindent szabad, persze a jó ízlés határain belül. Mit gondolsz erről?

Annyiféle sminket láttam az utóbbi időben, ami tényleg extrémnek mondható. Legutóbb, karácsony alkalmából, a szemhéjakra olyat kreáltak a sminkmesterek, hogy a karácsonyfa díszeket idézték, a hópelyhekről, csipkebogyókról nem is beszélve...

De itt a szilveszter éjjel! A kozmetikusommal beszélgettem egy kicsit arról, mi illik és mi nem, az év utolsó napján.  A lényeg, hogy ízléses, ugyanakkor vagány legyen. A mozgó szemhéjra használjunk szemfestéket, valamint az ezüst, az arany csillámok, s ezek színes változatai nagyon vadítóak idén.

HIRDETÉS (x)

Ha a szemünket akarjuk hangsúlyozni, hogy a tekinteteket oda vonzzuk, akkor olyan rúzst válasszunk, ami nem olyan élénk színű.

Egy plusz trükk, hogy a hig hlighterekkel fényesíthetjük az arcunknak azt a részét, amit szeretnénk hangsúlyozni. És nem utolsó sorban, a sminknek illeszkednie kell a ruhánkhoz!

Fotó: Pinterest

B.U.É.K., csajok, jó sminkelést kívánunk!

szilveszter smink1szilveszter smink1

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS