Milyen vagány sminket viselsz szilveszter éjjel?

szilveszter smink2A motoros csajok vagány, bátor lányok, akik nem félnek semmitől és szeretik a vad dolgokat – látják az emberek általában. Nos, ha már vad és vagány, akkor ez a sminkre is értendő! Szilveszterkor meg amúgy is mindent szabad, persze a jó ízlés határain belül. Mit gondolsz erről?

Annyiféle sminket láttam az utóbbi időben, ami tényleg extrémnek mondható. Legutóbb, karácsony alkalmából, a szemhéjakra olyat kreáltak a sminkmesterek, hogy a karácsonyfa díszeket idézték, a hópelyhekről, csipkebogyókról nem is beszélve...

De itt a szilveszter éjjel! A kozmetikusommal beszélgettem egy kicsit arról, mi illik és mi nem, az év utolsó napján.  A lényeg, hogy ízléses, ugyanakkor vagány legyen. A mozgó szemhéjra használjunk szemfestéket, valamint az ezüst, az arany csillámok, s ezek színes változatai nagyon vadítóak idén.

HIRDETÉS (x)

Ha a szemünket akarjuk hangsúlyozni, hogy a tekinteteket oda vonzzuk, akkor olyan rúzst válasszunk, ami nem olyan élénk színű.

Egy plusz trükk, hogy a hig hlighterekkel fényesíthetjük az arcunknak azt a részét, amit szeretnénk hangsúlyozni. És nem utolsó sorban, a sminknek illeszkednie kell a ruhánkhoz!

Fotó: Pinterest

B.U.É.K., csajok, jó sminkelést kívánunk!

szilveszter smink1szilveszter smink1

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!