Sisakok egyedileg csíkozva

Mióta újra divatba jöttek az ötvenes évek formái, a hot rodok és újra hódít a bobber stílus is, a pinstriping ismét sok biker vágya.

Azoknak a motorosoknak, akik belevetették magukat ebbe a nosztalgikus világba, már egy ideje felhajtott szárú farmert és tornacipőt hordanak, van egy jó hírünk. A piaci igényeket szem előtt tartva a Licks Cycles egyedi, kézi fényezésű, klasszikus formájú bukósisakokat dobott piacra.

A tulajdonosok felhajtották a legügyesebb kezű csíkozókat, akik soha nem készítenek két egyforma darabot. A kollekció ezekből a dögös, különleges, kézzel csíkozott Bitwell sisakokból áll, amelyek egyedülállóak az egész földkerekségen. A mesterek a régi, hagyományos technikával dolgoznak, szabad kézzel és ecsettel viszik fel az előkészített sisakokra a vékony, szabályos vonalakat.

 

HIRDETÉS (x)

Ha szeretnéd, hogy a haverokat megölje az irigység, három lehetőséged van: 1. megrendeled online, 2. felkeresel itthon egy tapasztalt Művészt, vagy 3. becsíkozod a sisakodat saját magad.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!