Csajok, válasszatok: motor vagy Trónok harca táska?!

delvaux game of thrones1A Trónok harca sorozat világsiker, több millió rajongója van, akik mindent imádnak, ami a filmmel kapcsolatos. A Delvaux dizájnere olyan női táskákat gyártott, amelyeket a fantasy ihletett. Az áruk pedig, vetekszik egy motoréval!

Nos, hölgytársak, elgondolkodtatok a képeket nézegetve, melyik táskát szeretnétek? Vagy esetleg mindegyiket?! (Én mindet!)

A kollekció négy luxuskiegészítőt tartalmaz, amelyekből mini változat is vásárolható. Na jó, most már megmondom az árukat: 5600 és 9600 dollár között mozog. Tehát, minimum másfél millió forint. Vérzik a szívem...

HIRDETÉS (x)

A gyönyörű kreációkat elnézve, talán ki sem merném vinni őket az utcára, hanem egy vitrinben nézegetném. Még a nevük is csodás: Iron Shield, Black Beauty, Queen's Desire, Golden Glory.

...A táskákat a Trónok harca Daenerys Targaryen-je, a sárkányok anyja ihlette, s a készítők igazán kitettek magukért!... Kattints és Tweetelj!

Daenerys Targaryen

Forrás: nlcafe
Fotók: brit.co, Delvaux

delvaux game of thrones

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!