Mit adjunk a motoros csemetéknek ajándékba karácsonyra?

karacsony ajandek gyerek1Persze, tudom én, hogy a gyerekek a szüleiket utánozzák, tehát annyira nem kell őket rávezetni a motoros dolgokra, mert ha anya, apa motoros, várhatóan a gyerek is imádni fogja... És az is igaz, hogy nehéz már újdonságot találni, de azért mégis, itt van pár tipp, amit nem tudtam megállni, hogy ne mutassak meg.

A V2-es motorblokk szerelését valószínűleg imádni fogja a kisfiú, de igazából az ilyen vénával rendelkező kislány is. Lehet, hogy éppen most derül ki, hogy motorépítő tehetség lesz a leányzó... Tehát, a játék motorblokkot akár apa-anya nagymotorja mellé kiviheti a gyerek a garázsba és szerintem órákig ellesz vele.

A kis pulcsit pedig, egyértelmű mi ihlette, hiszen a készítőnek biztosan a Sons of Anarchy című motoros sorozat nézése közben pattant ki a fejéből az ötlet. Tehát, akik rajongói a filmes alkotásnak, bátran vehetnek ilyen ajándékot csemetéjüknek karácsonyra!

HIRDETÉS (x)

A facebook csoportunkban van néhány tapasztalt és újdonsült anyuka is, ők találták ezt a jópofa hintamotort és a hintarobogót is, ami inkább a 3 év alattiaknak lehet jó szórakozás, és még a karácsonyfa alatt is jól mutat. 

motoros csaj leszek

Ha már itt tartunk, akkor ne menjünk el szó nélkül a webáruházunk kínálata mellett sem, hiszen a legkisebbeknek és a kicsit nagyobbacskáknak is találsz motoros ajándéknak való partedlit, baba bodyt vagy motoros pólót. Ha karácsonyra szánod az ajándékot, akkor azonban azt javaslom, hogy már ne rendeld meg online, hanem inkább valamelyik viszonteladónknál (a Bázis Motorban Óbudán vagy a Rider 13-ban Angyalföldön) vásárold meg őket személyesen, mert a posta már nincs a helyzet magaslatán, és nem biztos, hogy megérkezik a csomag egy hét alatt. (Persze ha futárral rendelsz, még van rá esély, hogy megkapd a jövő hét folyamán. 

Fotók: facebook

karacsony ajandek gyerek

hintamotor

hintamotor

motoros csaj leszek

motoros csaj leszek

Neked milyen motoros ajándék ötleteid vannak még, gyerekek számára?

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!