Csili-vili új cuccok a Csajok a motoron webáruházában

bogre polo cikkTegnap óta már az áruházunkban is rendelhetők legújabb termékeink, és viszonteladóinknál személyesen is megvásárolhatod őket. 

 

Ahogy azt már megszokhattad, időről-időre megújítjuk árúkészletünket, és mindig igyekszünk valami újdonsággal előrukkolni. Ez az ősz is a termékfejlesztés jegyében telik, és már itt is vannak az első eredmények. 

Először a csamos bögrék kerültek fel az áruházunk kínálatába, hiszen már rég ott szerepeltek a motoros csajok kívánságlistáján. A jó hír a bögrékkel kapcsolatban az, hogy tegnap óta már a Rider 13 motoros boltban személyesen is meg tudod őket vásárolni, és ma megérkeznek a BázisMotor üzletébe is. 

HIRDETÉS (x)

Ugyanez igaz a friss, meleg, ropogós és ragyogóan csillogó új pólóinkra is: az áruházban már meg tudod nézni, és vásárolni őket, de ma már mindkét viszonteladónknál megvásárolhatod őket személyesen is. 

Az egyedileg, kézzel rakott kristályok teszik különlegessé és nagyon csajossá ezt a pólót, amit a már megszokott csamos színekben, feketében és fuksziában vásárolhatsz meg. Hogy azért ennyire ne legyen egyszerű a döntés, a kristályok színe más és más, van köztük fehér, rózsaszín és a különleges, sejtelmesen csillogó jet hematite színű is. Ez utóbbi különösen a fekete pólón néz ki nagyon dögösen. 

Persze minden újdonságot nem tudok egyszerre felsorolni, de szintén a héten érkeztek meg az MN Art új, 2017-es bögréi: Nagy Mariann saját grafikáit álmodta bögrére, ami szintén jó ajándék lehet minden motoros számára. 

Nézz körül az áruházban, és válogass kedvedre! 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!