Putyin születésnapi ajándéka a Matchless jóvoltából

putyin dzseki 01Vlagyimir Putyin október 7-én ünnepelte 65. születésnapját, mely alkalomból igazán menő ajándékot kapott az angol Matchless cégtől, mely motorkerékpárjairól és motoros ruházati kiegészítőiről is ismert.

Az ajándék nem más, mint egy bőr bomber dzseki, mely tervezőjét kimondottan az orosz elnök személye ihlette és a tehetősebbek meg is vásárolhatják maguknak.

A Putyin dzseki készítői forradalmian új eljárással kezelt bőrt alkalmaztak az új ruhadarabon, mely ennek köszönhetően melegen tartja viselőjét akár -40 fokos, dermesztő hidegben is. A dzsekin prémes gallér védi a nyakat, a külső bőr felületek pedig antikolt, kissé viseletessé koptatott hatásúak.

HIRDETÉS (x)

Köztudott, hogy Putyin szimpatizál a motoros kultúrával, és közeli kapcsolatban van a közismert Night Wolves nevű motoros klubbal is, így a motoros stílusú dzseki kellően illik stílusához.

A Matchless szerint ez a dzseki az első, a jövőben piacra kerülő kollekció darabjai közül, melyet teljes egészében Putyin szellemében terveztek. Nemsokára a boltok kirakatában láthatjuk majd a Putyin kapucnis bőr- és pamutfelsőket, a Putyin dzseki további verzióit, és egyéb kabátokat is. Kérdés, hogy a közel 450 000 forint értékű bomber dzsekiért és a többi, hasonlóan árazott cuccért mennyien fognak kiadni ennyi pénzt.

putyin dzseki 02putyin dzseki 02

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A hosszú hétvége nagy részét Pilismaróton töltöttük a Szobi Révnél. Ezúttal nem motoros találkozó volt...
Bővebben...
Miután kedden motoroztam egy kellemeset bár elég rövidet, másnap arra mentem ki a garázsba, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!