Ezentúl kávézz Csajok a Motoron bögréből!

csam bogreMár a reggel sem a régi... sötét, didergős, és egy kicsit sem emlékeztet a nyárra, amikor csak felpattantál a motorra és száguldottál a szélben. Legalább a kávésbögréd idézze fel a kedvenc elfoglaltságodat! 

 

Ahogy már korábban ígértem, miközben a kifutó termékeinket jelentős kedvezménnyel tudod megvásárolni, amíg még van belőlük, sorban érkeznek az újdonságok az áruházunkba. 

Elsőként valami olyasmit szerettem volna, ami nem függ a mérettől, a kilóktól, hogy most sovány vagy-e vagy kövérnek érzed éppen magad... Bögrére mindenkinek szüksége van motortípustól függetlenül is, és már nagyon vágytam én is egy saját csamos csuporra. 

HIRDETÉS (x)

Beletelt egy kis időbe, mire a facebook csoportunk tagjai véleményezték a terveket. Az eredeti hat verzióból végül négy valósult meg, és az sem teljesen olyen leosztásban, ahogy eredetileg terveztem. Fekete bögre egyenlőre nincs, de a négy változatból te is biztosan találsz kedvedre valót. 

A sisakos motoros nős logó nem hiányozhatott a tervekből, ahogy a motorozó nő sem maradhatott le. Na meg az örök szlogenünk, hogyaszondja "A jó kislányok a mennybe menne, a rosszak mindenhova" szintén bögrére kívánkozott - minden motorozó nő ezt szeretné olvasgatni, miközben az első feketét (vagy tejest) szürcsölgeti. 

A fekete bögre helyett, és azok kedvéért, akik még egy bögrén sem tudják elviselni a rózsaszínt, a motoros nős bögréből készült egy fekete verzió is... a sziluett minden színben jól érvényesül, de azért azt megígérem, hogy nem készül bögre sárga-, kék-, piros- vagy zöld motoros csajjal. Maradunk a csamos megoldásoknál, mégiscsak a magenta a mi színünk. 

Hogy mi lesz a következő újdonság, az egyenlőre legyen titok... valami igazán csajosra készülök, és remélem, hogy megtalálom a legjobb megoldást, hogy azt is megvalósíthassam. 

A bögréket itt találod az áruházban, ha pedig más csamos ajándéktárgyat keresel, nézz körül ebben a kategóriában!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!