Vásárolj még több kedvezménnyel a webáruházunkban!

oszi kiarusitasSajnos vége a nyárnak, és lassan a motoros szezonnak is. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lesz jövőre is. Gondolj a következő nyárra, és arra, hogy amit ma olcsóbban megvehetsz, azt jövőre már lehet, hogy nem találod meg az áruházunkban. 

 

Mi is a következő szezonra készülünk, így számot vetünk áruházunk kínálatával. A nagy kedvenceket hamarosan pótoljuk, de néhány régi modellt végleg kiárusítunk. Hogy megkönnyítsük a döntést, leértékeltük a kifutó termékeket. 

Azt már megszokhattad, hogy a Csajok a motoron oldalon csamos termékeket árulunk elsősorban motoros csajoknak, habár elvétve akad egy-két uniszex vagy pasis holmi is néha. Talán még azt is tudod, hogy az áruházunk kínálatában a német Louis cég termékeit is megvásárolhatod. Ezek közül nem mind van fenn a kínálatban, elősorban itt is a motoros nőknek szólókat válogattuk össze, de ha van valami, amit láttál valahol, de itt nem találod, és szeretnéd megrendelni, abban is tudunk segíteni. 

HIRDETÉS (x)

Az elmúlt hetekben a louisos kínálatot is folyamatosan frissítettük, így megtalálod a legújabb motoros cipőket és csizmákat, de hamarosan sor kerül a bőr és textil motoros kabátokra, -nadrágokra, és motoros kombi ruhákra is. 

Van még valami, amire szükséged lenne, de nem találtad meg nálunk? Írj emailt, szólj hozzás a cikk alatt, vagy küldj füstjeleket, és megoldjuk. 

Addig is látogasd meg gyakran az akciós termékeink oldalt, hogy mindig értesülj, ha valamit váratlanul leárazunk! 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!