Vásárolj kedvezményesen a Csajokamotoron.hu nyári kiárusításán!

nyari kiarusitasAz elmúlt hetekben - amellett, hogy egy kis nyarfalásra s szakítottunk időt - a háttérben nagy munka folyt: végre felújítottuk a webáruházunkat. Ebből az alkalomból hatalmas kedvezményekkel várárolhatsz nálunk a nyár végéig.

Alig okozott fennakadást, hogy egy teljesen új, modernebb rendszerre álltunk át a Csajokamotoron.hu webáruházával. Persze a munkának még mindig nincs vége, lesznek még új funkciók, és tovább épül-szépül az áruház, de immár zökkenőmentesen tudsz ismét vásárolni. 

Hamarosan új termékek is érkeznek majd, de addig is hatalmas nyári kiárusítással kedveskedünk neked, hogy a szezon hátralévő részében még megmotoroztathasd vadiúj csamos pólóidat. Most érdemes nálunk vásárolni, mert a leértékelt termékek között találsz olyat is, amiből már soha többé nem lesznek a kínálatunkban. 

HIRDETÉS (x)

A 10 éves pólókollekciónk például ilyen. Ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom. A három féle rövid újjú póló mellett pedig a nyári kánikulában jó szolgálatot tesz majd az ujjatlan trikó szintén 10 éves évfordulós mintával. 

Szintén a nyári melegre gondoltunk, amikor a spagettipántos topokat készítettük. Ha Kawasakid van, vagy egyszerűen csak nem szereted a fekete vagy a rózsaszín pólókat, neked készült a zöld, jókislányos spagettipántos top. Ha nem akarsz lemaradni róla, az utolsó pár darabot megtalálod az áruházban. 

Ha még most indulsz majd a nagy nyári túrára, szükséged lesz láthatósági mellényre is. Szerintem ne a tucat sárgát vedd meg, hanem rendelj tőlünk rózsaszínt, hogy biztosan észrevegyenek az autósok, és azt is lássák, hogy nő vagy. Az egyedi, női méretben készített, rózsaszín láthatósági mellények utolsó darabjait szintén leakcióztuk neked. De ha másra vágysz, találsz drágábbakat is a kínálatunkban

Ugyan nem akció, de jó hír azoknak, akik mostanában keresték nálunk a hímzett, fekete kendőt, ami már nyár elején elfogyott. Most volt végre alkalom a készlet feltöltésére, így ismét megtalálod a többi kendő között

Az akciós termékeket ezen a linken találod. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, rendeld meg a kedvenc pólódat még ma! 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!