Hevik-termékek mindenkinek! Nézd csak!

Hevik dzsekiKét új motoros kabáttal és farmerrel is készült a Hevik. A Madsen dzseki letisztult és nagy előnye, hogy a gyár kifejezetten azokra a hölgyekre is gondolt, akik a szűkítettebb fazont részesítik előnyben, hiszen a női változat szépen karcsúsított.

A Vintage fazonja és színei feltűnőbbek, de még mindig egy roppant ízléses kabátról beszélünk, ráadásul a textil, amiből készült, jó alternatívája lehet a bőrnek, hiszen egyszerre kényelmes és biztonságos.

Mindkét dzseki derékban és csuklóknál is szűkíthető, bőr betétes, van kivehető bélésük és rendelkezik a szükséges CE bizton sági tanúsítvánnyal! 

HIRDETÉS (x)

Nadrágok terén újdonság a Titan és a Stone fantázianevet viselő farmer. Két nagyon különböző designt kaptunk, ezzel is szélesítve a palettát, hiszen minden motoros mást szeret. Természetesen nem hiányozhat belőle a Kevlar betét, ami igazán biztonságossá teszi szettünket. 

Hevik kabatHevik kabatHevik kabat

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Blogok

Róbert és Edit egy elmegyógyintézetben éltek. Egy nap az intézet kertjében sétáltak. Mikor a medence...
Bővebben...
Minden évben előkerül a naptár téma így most szerkesztettem egy letölthető verziót. Offkorsz SEO optimalizáltam,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj hetente friss híreinkről!

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.