Régi és új termékek a csajokamotoron webáruházában

jokislanyok spagetti beharangozoAhogy korábban már ígértem, folyamatosan frissítjük, megújítjuk webáruházunk csajos kínálatát. A kedvenc spagettipántos top mellett most a legkisebbekre fordítottunk nagyobb figyelmet.

Ha lassan is, de hamarosan jön a nyár. Akkor viszont még a rövidujjú pólók is melegnek bizonyulnak majd. A korábbi évek tapasztalata azt mondja, hogy ilyenkor csak a spagettipántos top a megoldás, azután már csak a sima melltartó következik.... lehet, hogy ezért egyszer készítünk majd csamos melltartót is. Vagy fürdőruhát. Ki tudja, mire lesz igény.

Azt viszont már tudjuk, hogy a spagettipántos topra nagy igény van, hiszen az elmúlt hónapokban is folyamatosan jöttek a megkeresések, hogy mikor lesz már újra, mikor lesz megint minden méretben, és mikor lesz más színben is. Büszkén jelentem, hogy végre elérkezett ez az idő is.

HIRDETÉS (x)

Már több mint egy hete fenn van a webáruházban a megújult spagettipántos kollekció. Ismét kapható minden méretben a fekete és a ciklámen színű top is a kedvenc feliratunkkal: az elején "a jó kislányok a mennybe mennek" a hátulján "a rosszak mindenhova".

Az újdonság azoknak, akik más színben is szeretnének ilyen topot, hogy ezúttal zölben is készült azoknak akiknek a motorjához nem passzol a rózsaszín, vagy eleve a zöld szín a favoritjuk - tehát esetleg Kawasakijuk van. A zöld topból viszont csak néhány darab készült minden méretből, tehát ha ilyenre vágysz, akkor sietned kell a vásárlással!

Ahogy a motoros csajok, akik már 11 éve velünk vannak, szép sorban anyává érnek, és érkezik a motorosok újabb generációja. Ahhoz azonban, hogy erről mindenki tudjon, a babáknak is kell egy saját motoros kollekció.

A legkisebbeknek már 3 hónapos kortól másfél éves korig találsz bodyt áruházunkban négy színben is, tehát akár a saját kisbabádnak, akár egy ismerősöd születendő motoros csemetéjének keresel ajándékot, nálunk találsz neki hasznos holmit. A body mellé pedig jó ötlet még egy előke a kis maszatosnak.

Ha a gyermek már nagyobbacska, akkor nyilván nem kell már neki body, mert már egyedül jár a WC-re. Ilyenkor már a kicsik is pólót hordanak. Akár fiú, akár lány, nálunk 2-től 6 éves korig biztosítva van, hogy mindig legyen motoros pólója, ami azt hirdeti, hogy ő is motorosnak született.

Ha már ennél is nagyobb a csemete, ráadásul lány is, akkor ő is motoros csaj lesz, ez már genetikailag belé van kódolva. A nagyobbacska lányoknak XS-től XL-ig találsz nálunk gyermekpólókat.

Még nem tudtál dönteni,hogy mit vegyél? Magadnak keresel valami dögös pólót? Netán a párodat lepnéd meg egy vicces feliratú darabbal? Azt ajánlom, nézz körül a webáruházban, mert a család minden tagjának találsz nálunk valami motorosat!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!