Dögös és biztonságos is – Magas szárú motoros lábbelik nem csak nőknek

noi motoros csizmak 05A biztonság mellett is légy stílusos csaj – Magas szárú motoros lábbelik nem csak nőknek

Azok az idők már rég elmúltak, mikor a motoros csajok csak a férfi méretekben kapható motoros csizmákban, bakancsokban küzdöttek a biztonságért. Már nem kell az egy-két számmal nagyobb csónakokat újságpapírral kitömni, hogy ne lötyögjön a lábukon. Egyre több gyártó szélesíti méretpalettáját, így az unisex csizmák között sok olyan akad, melyek női méretekben is virítanak a boltok polcain.

Az alábbiakban négy nagy gyártó modelljeit mutatjuk be, és talán ezek láttán neked is megjön a kedved, hogy ne tornacipőben, vagy extrém esetben magas sarkúban kísértsd a sorsot annak érdekében, hogy két keréken is nőies maradj.

TCX Street Ace Ladynoi motoros csizmak 04

A négyes fogat legolcsóbb darabja egy újragondolt formájú tornacipő, mely használt benyomás kelt, így később, ha valóban koszos lesz, már nem okoz fejfájást, hogy bepiszkolódott. Ez a megoldás a hanyag motorosok számára lehet jó választás. Sötét és barnásszürke színekben kapható, melyben természetesen CE protektorok hivatottak védeni a lábfejet.
Ára: 45600 Ft

HIRDETÉS (x)

Alpinestars Stella Kerry Waterproofnoi motoros csizmak 01

Az elsősorban a versenysportban közismert, stílusosságáról és funkcionalitásáról híres márka ebben a motoros csizmában is ötvözte a legjobb dolgokat, így megalkotva egy igazán menő kiegészítőt. A vízlepergető tulajdonsággal bíró csizma teljesen alkalmas az egész napos viseletre, azokra az időkre, amikor nem épp motoron száguld tulajdonosa. Aki például motorral jár munkába, jobbat nem is kívánhatna.
Ára: 57000 Ft

Dainese Vicky Ladies' Shoenoi motoros csizmak 02

Ez a csizma leginkább a rockosabb csajok szemét vonzza majd. A klasszikus forma teljes protektor védelmet rejt és a jobb láthatóság érdekében a talprész oldala fényvisszaverő bevonattal van ellátva. A szár belső oldalán elhelyezett zipzáraknak köszönhetően könnyű belebújni, illetve levenni. Az antik hatású, és puha marhabőr anyag miatt már az első használatkor kényelmes és komfortos.
Ára: 65550 Ft

Rev'It! Sport Regentnoi motoros csizmak 03

A legdrágább darab a protektorok mellett teljesen vízlepergető, a kényes helyeken párnázott, melynek köszönhetően az igazán sokat motorozó, valóban kemény motorosok választása lehet. Tökéletesen alkalmas hosszú távú motorozáshoz, és nagyon jól bírja a strapát. Kényelmes, stílusos és komoly cucc, ami megéri az árát.
Ára: 85500 Ft

Ha ezeket a lábbeliket nem tudnád megfizetni, természetesen még nincs itt a világvége. Kevesebb pénzért is találsz az üzletekben biztonságos csizmákat, de vásárláskor ne csak a dizájn alapján dönts, hanem elsősorban a biztonságot és a funkcionalitást tartsd szem előtt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!