Válaszd a neked legszimpatikusabb szállítást!

a kakas eveA január mindig a megújulás, az új kezdet ideje, és ilyenkor történnek a nagy reformok is.

 

Na jó, nálunk nagy reformról nincs szó, inkább kisebb javítgatásokról a rendszeren. Ebbe a körbe esik például webáruházunk, illetve a szolgáltatás további fejlesztése is.

Mivel a posta tarifái januártól jelentősen változtak, úgy döntöttem, hogy keresek valami kedvezőbb szállítási módot a csomagoknak. Már eddig is választhattad a GLS futárszolgálat szolgáltatásait, de ezúttal az MPL postafutárral is leszerződtünk, hogy ki-ki eldönthesse, hogy melyik a számára legkedvezőbb szállítási, illetve fizetési mód.

Ha elsőre nem tiszta, hogy melyik lenne neked a legjobb (a sima postai küldemény, a GLS vagy az MPL), fizetés előtt módodban áll kikalkulálni, melyik mennyiért viszi el a csomagodat. Így egész biztos ki tudod választani azt a módot, ami a te lakhelyeden a legkedvezőbb ár-érték arányt nyújtja.

Persze nem csak a szállítást javítottuk, hanem továbbra is kerülnek fel az újabb termékek. Ezúttal Nagy Mariann egyedi tervezésű ajándéktárgyaival bővült a kínálatunk. Az MN Art márkanév alatt találhatod azokat a bögréket, a matricákat és a kitűzőket, amik Mariann saját grafikái alapján készültek. Kattints ide a megvásárlásukhoz!

Természetesen a saját termékeinket is fejlesztjük, az újdonságokat a Budapest Motor Fesztiválra tartogatjuk, de addig is nézz be akciós oldalunkra, ahol továbbra is tart januári kedvezményünk. A Csajok a motoron 10. évfordulójára készült pólók utolsó darabjait most 45% kedvezménnyel vásárolhatod meg, amíg a készlet tart!

 

Mentés

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!