A Csillagok Háborúja téma a HJC sisakjain

star wars sisak 01A közismert bukósisak gyártó márka. A HJC fennállásának 45. évfordulója alkalmából a Star Wars márka alatt hoz forgalomba egyedi termékeket.

A minden idők legnagyobb kasszasikerét produkáló, Csillagok Háborúja: Az ébredő Erő című film jóvoltából még több rajongója lett az űrtörténetnek. Az igazán fanatikus rajongók, akiknek a motorozás is nagy szenvedélyük, most a Csillagok Háborúja témát megelevenítő, egyedi fényezésű HJC sisakokkal is kifejezhetik tetszésüket a film iránt.

Az év elején háromféle Star Wars sisak lesz elérhető. Kylo Ren, a sötét oldal egyik sztárkaraktere a HJC prémium kategóriás sisakján kerül megjelenítésre, mely nem más, mint a RPHA 11 nevű modell. A nem kevésbé negatív, de annál inkább közkedvelt figura, Boba Fett sisakját is ez a modell eleveníti fel. A Death Trooper, azaz a halálosztagos figurája – amely a legutóbbi rész, a Zsivány Egyesben jelent meg – az üvegszálas FG-17-es modellen ölt majd alakot.

HIRDETÉS (x)

„Teljesen felvillanyozódtunk abban a munkában, melyben ezzel a nagy céggel, a Lucasfilmmel közösen dolgozhattunk,” mesélte George Hong, a HJC amerikai részlegének elnöke. „Bízunk abban, hogy világszerte jó fogadtatása lesz ezeknek a filmes karaktereket sisakokon megidéző grafikáknak. Különösen a motorosok és a Csillagok Háborúja rajongói fogják kedvelni azt a RPHA 11-est, mely Kylo Ren különleges, króm sisakját mintázza, és Boba Fett, hasonló sisakmodellen feltűnő grafikáját.”

Kylo Ren, Boba Fett és a Death Trooper csak az első három Star Wars sisak modell. A HJC további, az űrtörténetben szereplő karaktereket kíván megszemélyesíteni az egyes sisakok egyedi grafikájával, így adva azoknak izgalmas és emlékezetes megjelenést amellett, hogy képviselik a HJC sisakok kiváló minőségét és az általuk nyújtott kényelmet, biztonságot. Az elterjedés kezdeti idejében biztosan feltűnők lesznek a forgalomban száguldozó űrarcok.

star wars sisak 02star wars sisak 02

Mentés

Mentés

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!