A Csillagok Háborúja téma a HJC sisakjain

star wars sisak 01A közismert bukósisak gyártó márka. A HJC fennállásának 45. évfordulója alkalmából a Star Wars márka alatt hoz forgalomba egyedi termékeket.

A minden idők legnagyobb kasszasikerét produkáló, Csillagok Háborúja: Az ébredő Erő című film jóvoltából még több rajongója lett az űrtörténetnek. Az igazán fanatikus rajongók, akiknek a motorozás is nagy szenvedélyük, most a Csillagok Háborúja témát megelevenítő, egyedi fényezésű HJC sisakokkal is kifejezhetik tetszésüket a film iránt.

Az év elején háromféle Star Wars sisak lesz elérhető. Kylo Ren, a sötét oldal egyik sztárkaraktere a HJC prémium kategóriás sisakján kerül megjelenítésre, mely nem más, mint a RPHA 11 nevű modell. A nem kevésbé negatív, de annál inkább közkedvelt figura, Boba Fett sisakját is ez a modell eleveníti fel. A Death Trooper, azaz a halálosztagos figurája – amely a legutóbbi rész, a Zsivány Egyesben jelent meg – az üvegszálas FG-17-es modellen ölt majd alakot.

HIRDETÉS (x)

„Teljesen felvillanyozódtunk abban a munkában, melyben ezzel a nagy céggel, a Lucasfilmmel közösen dolgozhattunk,” mesélte George Hong, a HJC amerikai részlegének elnöke. „Bízunk abban, hogy világszerte jó fogadtatása lesz ezeknek a filmes karaktereket sisakokon megidéző grafikáknak. Különösen a motorosok és a Csillagok Háborúja rajongói fogják kedvelni azt a RPHA 11-est, mely Kylo Ren különleges, króm sisakját mintázza, és Boba Fett, hasonló sisakmodellen feltűnő grafikáját.”

Kylo Ren, Boba Fett és a Death Trooper csak az első három Star Wars sisak modell. A HJC további, az űrtörténetben szereplő karaktereket kíván megszemélyesíteni az egyes sisakok egyedi grafikájával, így adva azoknak izgalmas és emlékezetes megjelenést amellett, hogy képviselik a HJC sisakok kiváló minőségét és az általuk nyújtott kényelmet, biztonságot. Az elterjedés kezdeti idejében biztosan feltűnők lesznek a forgalomban száguldozó űrarcok.

star wars sisak 02star wars sisak 02

Mentés

Mentés

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!