Motoros bulikra az idei év hajtrendje dukál: stencilezés!

hair stencilA lágy mintákon túl elképzeltem, hogy mondjuk a nyári motoros találkozókon halálfejek, rock-villák, motorok stencil-formái virítanak majd a szőke, barna, fekete, vörös hajkoronákon. Mit szóltok, csajok?

Ha már "parancsba" adták a divatguruk, hogy az idei év hajtrendje a stencilezés, hát formáljuk a saját képünkre. Nem feltétlenül kell pillangókat és virágokat felrakni!

Tavaly voltak szivárványos tincsek, melyeket plexiüveg segítségével alkottak, most itt van a stencil, s mintáinak csak a képzelet szabhat határt. Csak a negatív sablont kell a hajunkra tenni, és arra felvinni a festéket (persze, ez legyen azért lemosható és hajbarát, ha jót akarunk magunknak).

HIRDETÉS (x)

Ezt a videot elnézve, a gyönyörű színátmenetes remekeket, megjött a kedvem hozzá, hiszen tényleg csodákat lehet alkotni. Sőt, a pasikat sem kell kihagyni a mókából, csajok!

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: altoastral.com.br

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!