Eljött az év eleji kiárusítás ideje

csajokamotoron akcios polok kiarusitasSzóval még sem azt a csamos pólót kaptad karácsonyra, amit kinéztél magadnak? Sebaj, most jókora kedvezménnyel veheted meg magadnak!

Először is Boldog Új Évet Kívánok! És azt is, hogy ez az év legyen még kalandosabb, mint a tavalyi, még több remek motoros programmal. Ismerkedj meg még több új motoros arccal, és motorozz még nagyobbakat!

A fény már látszik az alagút végén, hiszen a motoros piac ismét fellendülőben van. Sajnos még sehol nincs a 10 évvel ezelőtti motoreladási számokhoz, de 2014 óta elmondhatjuk, hogy ha szép lassan is, de minden évben egyre több új motort adnak el a cégek. Rajtunk is múlik, hogy hogy fejlődik majd tovább 2017-ben ez az iparág hazánkban.

HIRDETÉS (x)

A Csajokamotoron.hu 2016-ban 10. évfordulóját ünnepelte, tehát nem nehéz kiszámolni, hogy idén június 26-án már 11 évesek leszünk. Úgy tűnik, mi is szerencsésen átvészeltük a nehezebb éveket, és idén újult erővel vágunk bele a szezon szervezésébe.

Az első közös program a Budapest Motor Kiállítás lesz, de erről majd később írok részletesen. Most még az év eleji készletkisöprésnél tartunk, hogy a kiállításon már egy megújult kollekcióval rukkalhassunk elő.

Ezúttal a kiárusítás legnagyobb mértékben a "10 éves a Csajok a motoron" pólókollekció utolsó darabjait érinti, amelyeket most 45% kedvezménnyel kínálunk a készlet erejéig. Ha tehát szeretnéd ország-világ előtt hirdetni, hogy te is motoros csaj vagy, és a 10 éves Csajokamotoron.hu rendszeres olvasója, lepd meg magad egy fekete, egy szürke, vagy egy rózsaszín női pólóval.

Ha pedig már a nyárra is előre gondolsz, válaszd az ujjatlan verziók valamelyikét: a rózsaszín zászlós és a fekete pillangós is nagyon dögösen mutat majd, amikor leszállsz a motorról a kánikulában.

Persze nemcsak ezek a pólók vannak leértékelve. a kifutó darabokat, a mérethiányos modelleket mindig akciósan kínáljuk. Ha kíváncsi vagy, hogy jelenleg melyek ezek, KATTINTS ERRE A LINKRE!

Ha kíváncsi vagy, hogy kik kívántak nekünk Boldog új Évet, lapozd végig az alábbi üdvözlőlapokat! A 2016-os karácsonyi üdvözleteket ezen a linken találod.

buek juditka motoronbuek juditka motoronbuek juditka motoronbuek juditka motoronbuek juditka motoronbuek juditka motoronbuek juditka motoronbuek juditka motoron

Mentés

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!