Lady Rock, a benzintyúkok bakancsa

motoros bakancs noknekr 01Sokszor látunk csajokat utasként edzőcipőben, tűsarkúban vagy esetleg papucsban motorozni. Elfelejtik a legtöbben, hogy nem csak a motort vezető biztonsága a fontos, hanem az utasé is. Neki is kijár a megfelelő védelem, így többek között a megfelelő lábbeli kiválasztása nagy jelentőségű.

A 2015-ös EICMA kiállításon debütált a motoros lábbeliket gyártó Stylmartin „Lady Rock” elnevezésű bakancsa, mellyel a cég elsősorban azokat a nőket célozza meg, akik benzintyúkként a hátsó ülésen szeretnek feszíteni, és ebben a szerepben is divatosak szeretnének lenni, amellett, hogy védik csinos lábukat.

A leopárdmintás hasított borjúbőr felsőrész vonzza a nők tekintetét, így azok érdeklődése és lelkesedése az extravagáns bakancs iránt arra ösztökélte a gyártót, hogy sorozatgyártásba tegye kreációját.

HIRDETÉS (x)

Annak ellenére, hogy ez az utasspecifikus bakancs nem felel meg teljes mértékben az igazi motoros lábbeliktől elvárt követelményeknek, még mindig jobb választás annál, mint hogy egy sima utcai cipőben üljön motorra az utas.

A Lady Rock azért jelentősen különbözik egy egyszerű cipőtől, mivel néhány motoros jellemzőt azért még így is felvonultat használója számára. A kiváló kidolgozású bakancs egyedülálló, Vibram csúszásgátlós talppal rendelkezik, továbbá bélése lélegző, illetve vízálló tulajdonságokkal bír, ami elengedhetetlen a hideg és nedves időszakokban, illetve a nyári melegben.

Rögzítéséről fűzők gondoskodnak, mellyel hagyományos bakancs benyomását kelti. Mikroszálas, anatómiailag formázott és légáteresztő talpbetéte kivehető és igény szerint cserélhető.

Azoknak a csajoknak, akik még nem jutottak jogosítványhoz, vagy egyszerűen csak jól érzik magukat a hátsó ülésen, és meg szeretnék adni a módját annak, hogy utasként is stílusosak legyenek, a legjobb választás lehet ez a nem mindennapi bakancs.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!