A legjobb csajok és motorok egy csokorban – 2017-es Dreamgirls naptár

dreamgirls calendar 01A Dreamgirls Calendar már 20 éve rendszeresen jelenik meg, mely saját piacán, az első helyen szereplő csúcstermék.

Készítője a Christmas Starwest nevű cég, a közelmúltban dobta piacra a világszerte ismert naptár jövő évi kiadását, melyben válogatott szépségek találhatók mind a női nem, mind a motorok tekintetében.

A legjobb minőségben készülő, igazán menő kiadványban természetesen a világ 13 legszebb nője pózol a nem kevésbé előkelő amerikai motorkerékpár legenda válogatott darabjai mellett.

HIRDETÉS (x)

2017-es Dreamgirls Calendar egybegyűjti a rajongók számára a legújabb Harley-Davidson modelleket és néhány tökéletesen helyreállított, patinás gépet, melyek a múlt, és a jelen vágyott tárgyai egyaránt.

Ezek a motorok és a gyönyörű csajok garantálják azt, hogy hónapról hónapra megfelelőképp díszítik majd azoknak a férfiaknak a falát, akik rajonganak a bomba nőkért és a motorokért. Karácsonyi ajándékként egy motoros számára az egyik legjobb választás a kevesebb, mint 5000 forint értékű falinaptár.


Ha te is lennél naptárlány, töltsd fel egy jó minőségű motoros képedet (bukósisak nélkülit) a 2018-as Csajok a motoron naptárjának galériába, hogy az olvasóink majd szavazhassanak a 12 naptárlányra!

dreamgirls calendar 02

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!