A Harley-Davidson az emlőrák ellen

Rengeteg motorokat gyártó cég van világ szerte. Biztosan legtöbbjük támogat is valamilyen karitatív szervezetet, sport csapatokat, vagy jótékonykodik, de amit a Harley-Davidson tesz, azt hiszem az egyedülálló.

A Harley- Davidson megalkotta az új idei női "PINK" ruha kollekcióját, "Pink Label Collection" néven. Ez egyrészt a női motorosoknak, motorkedvelőknek nagyon jó hír, másrészt azért fontos, mert a gyártó lehetővé tette, hogy minden egyes ruhadarab megvásárlásával az emlőrákban szenvedő nőket támogassuk.

Az egy íratlan szabály már szinte a motoros világban, hogy ha motoros társunk bajba kerül egy utazás során, ismeretlenül is megállunk mellette az út szélén, és megkérdezzük, hogy tudunk e segíteni valamiben. Ezen elveket fedezhetjük fel a Harley-Davidson ezen gesztusában is.

HIRDETÉS (x)
A riporter kérdéseire ezen szavakkal válaszolt Kathy Whalen, a Harley-Davidson cég kategória menedzsere:

"A számtalan női motoros, és női utas inspirált minket, hogy megalkossuk a "Pink Label Collection"-t. Sok olyan nő vanugyanis, aki a mi motorjaink egyikével rója a kilométereket, ellátogat a rendezvényeinkre, és sajnos biztosan azok is sokan vannak közülük, akiknek ezzel a gonosz betegséggel kell szembenézniük. Valami olyan dolgot akartunk készíteni, amivel meg tudjuk nekik köszönni a sok kedvességet, és hűséget, és hogy tudják, van akire számíthatnak a hosszú úton."

A "Pink Label Collection" 12 féle új női ruházatot foglal magába. Olyan fazonokra esett a választás, amit a legnépszerűbbek közül válogattak a tervezők.

  • A Pink Label Bőrdzseki könnyű bőrből készült, dupla zipzáros zsebekkel van ellátva, és stílusos rózsaszín grafika díszíti.
  • 100% pamutból készült a Pink Label fejkendő
  • 73% pamutból, 27% spandexből készült az új Pnik Label Kapucnis felső, és tréning alsó, mely kényelmes viseletet nyújt pihenéshez.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!