Újdonság a Parts Europe kínálatában - Icon Airmada sisak

icon airmada 01A motoros kiegészítőket forgalmazó Parts Europe legújabb, zárt sisakja, az Icon Airmada négy különböző, öntött, polikarbonát héjjal készül, mely ötfokozatú energiaelnyelő, kettős sűrűségű, EPS rendszerű belső résszel és béléssel rendelkezik.

Az új sisakok súlya mérettől függően 1530 és 1660 gramm között van, ami bár nem a legkönnyebb a ma kapható sisakok között, de amellett, hogy ez a súly tartalmazza az Icon által szabadalmaztatott szellőzőrendszert, már mondható túlságosan nehéz darabnak.

Az új Icon sisakban a dupla csatornás SuperVent system található, melyet a gyártó az Airmada esetében továbbfejlesztett, így a korábbiaknál több lehetőség van a sisak csatornáin áthaladó légáramok kontrollálására, azok irányítására.

HIRDETÉS (x)

A szintén új, Vental Primary légbeömlő rendszer még nagyobb mennyiségben tereli a sisak héjába a beáramló levegőt. A hatékony szellőzőrendszer tervezésénél nagy figyelmet fordítottak az Icon szakemberei az ergonómiára és a használhatóságra, így a kezelőszerveket úgy alakították ki, illetve helyzetüket úgy pozícionálták, hogy motorozás közben gyors és könnyű legyen a kívánt opciók beállítása.

A kiváló szellőzőrendszer mellett az Airmada teljes mértékben kivehető béléssel rendelkezik, így a mosható Hydradry nedvességelvezető anyag megfelelőképpen tisztítható. Újratervezték a sisakplexit is, mely így jobb látási viszonyokat biztosít, és a ProLock gyorszár rendszernek köszönhetően pillanatok alatt cserélhető akár az Icon Optics, páramentes plexire, vagy egyéb másra. Használójuk így minden körülményhez könnyedén kiválaszthatja a megfelelő kiegészítőket, melyek páratlanul torzításmentes látást biztosítanak.

Az Airmada természetesen rendelkezik világszerte elfogadott minősítésekkel, így megfelel a D.O.T. FMVSS 218 (USA), ECE 22-05 (Európa), SAI AS1698 (Ausztrália) és a PSC (Japán) biztonsági szabványoknak is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!