Lepd meg a pasidat Tankcsapda Szakállolajjal!

tankcsapda szakallolajEz a termék, amelyhez a Tankcsapda a nevét adta, tényleg csak a szakállas vagy éppen szakállat növesztő rajongóknak szól! Kizárólag bio alapanyagokból, kézzel készült magyar terméket dobtak piacra, a Tankcsapda Szakállolajat.

 

Az African Spa 2015. szeptemberében indult, és szakállápoló termékeket gyárt. A pozitív visszajelzések kapcsán gondoltak egy merészet, és megkeresték az ország sikeres rock zenekarát, hogy mi lenne, ha a nevüket adnák az ápoló szerhez.

Az ötlet jó volt, megszületett a Tankcsapda Szakállolaj!. A szer a szakáll alatti bőrt is táplálja, és azoknak is segít, akik még csak most határozták el, hogy szakállt növesztenek.

A termék illatát is a zenekarra bízták, akik a friss, zöld gyümölcsös, természetes, fanyar, enyhén fűszeres illatvariáció mellett tették le voksukat.

HIRDETÉS (x)

A szakállolaj a következő összetevőket tartalmazza: Szőlőmag olaj, Jojoba olaj, Avokádó olaj, Ricinus olaj, Parfüm, E-vitamin, Squalene.

Amit érdemes tudni, és megfogadni

Használat

Illeszd be a napi rutinba – reggel és este is! Tusolás után, tégy néhány cseppet a tenyeredbe aztán alaposan dolgozd bele a szakálladba (akár egy fésű segítségével), hogy elérje a szakálltövet és az arcbőrt.

Használhatod úgy is, hogy csak néhány cseppet kensz a szakálladra, mint egy kellemes parfümöt. Az olaj összetevői mind kiváló (jó néhány bio minősítésű) minőségi alapanyagok.

Olajai segítenek az arcbőr táplálásában és a szakáll ápolásában. Akár már két-három hetes borostára is ajánljuk, csökkentheti a szakállnövesztéssel járó viszketést.

Forrás, fotó: africanspa.hu

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!