Egyedi bukósisak Rolling Stones rajongóknak

stones sisak 1Rajongsz a Stones-ért? Mick Jagger számodra a rock isten? Jobb gitárost nem ismersz Keith Richards-nál? A zenekar iránti rajongásod mellett a motorozás is nagy szerelmed? Akkor biztosan vágysz majd egy olyan sisakra, mely amellett, hogy minőségi, kézzel gyártott cucc, a Rolling Stones jelképt, a kiöltött nyelvet viseli magán.

A Davida sisakokat gyártó angol cég korábban is híres volt kézzel gyártott termékeiről, melyek belsejét teljes mértékben minőségi bőrrel bélelnek, és a legmagasabb európai követelményeknek is megfelelnek, legyenek azok akár a közúton, akár versenykörülmények között használva.

A különleges motoros fejfedőket gyártó cég nagyon büszke arra, hogy őket bízták meg azzal, hogy megtervezzenek és legyártsanak egy sorozatra való sisakot a londoni, Saatchi Galériában található, új Rolling Stones kiállításra. Ezzel a felkéréssel a Davida is csatlakozott ahhoz a számtalan legendás művészhez és gyártóhoz, akik a banda 50 éves pályafutása során a legkülönfélébb dolgokat készítették el számukra.

HIRDETÉS (x)

A sisak hagyományos technikákkal készült, és teljes mértékben kézi munkával nyerte el végleges formáját. Mind a gyártás, mind a festés a merseyside-ban található Davida gyárban készült. A design leglátványosabb eleme a Rolling Stones vörös szájat és kiöltött nyelvet ábrázoló, mára már ikonikussá vált logója.

A Davida sisakok esztétikus megjelenésük mellett tökéletes összeszerelésükről és minőségükről is széles körben híresek és elismertek. Nagy gonddal és odafigyeléssel készült termékeiket világszerte kedveltek, mely népszerűséget joggal szerezték meg maguknak a gyártók. Sisakjaik egyedülálló komfortot, páratlan felhasználási élményt, kényelmet biztosítanak használóiknak amellett, hogy nagy sebességnél sem mozognak a fejen és a szélzajt is különösen jól csillapítják.

A Davida Rolling Stones sisak már április óta megvásárolható a Saatchi Galériában, a Davida viszonteladóinál és természetesen közvetlenül a Davida gyártól is. A 2016 szeptemberéig elérhető sisak ára 400 £, azaz közel 150 000 forint.stones sisak 2

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!