Bemutatjuk: Coverwise Kft. – egyedi méretre készült minőségi motorponyva Magyarországról

Tartalomjegyzék

coverwise jarmuponyva 6Az egyedi méretre készített motortakarókat gyártó Coverwise Kft. egyik tulajdonosával, Szendrényi Ákossal beszélgettünk. A cég Ákos szakmai tapasztalatára épül, így ő felel a termékek megbízhatóságáért, magas minőségéért.

A Coverwise kizárólag Magyarországon készíti termékeit. A tulajdonosok célja, hogy széles körben ismertté és elérhetővé tegyék Magyarországon a minőségi járműtakarót, mint terméket.

Mióta foglalkozol egyedi motorponyvákkal és mi a Coverwise márka története?

Saját vállalkozásomban már 10 éve készítek egyedi méretre, minőségi anyagokból motorponyvát és autóponyvát. Bár ezek a termékek a széles körben elterjedt és elérhető távol-keleti, gyakran alacsony minőségű konfekció-ponyváknál* jóval drágábbak, mégis nagyon sok visszatérő megrendelőm, ügyfelem volt.

HIRDETÉS (x)

A pozitív visszajelzésekből egyértelmű volt, hogy ennél az "egyszerű" kiegészítőnél is fontos a minőség. A használók ezt tapasztalják és értékelik. Másrészt, talán többen is szívesen használnának minőségi, méretre készült ponyvát, ha tudnák, hogy az elérhető Magyarországon.

Így két barátommal létrehoztuk a Coverwise márkát. Más-más háttérrel, tapasztalattal rendelkezünk, de mindannyiunknak fontos a minőség és az odafigyelés az érdeklődőkre, lehetséges ügyfelekre.

*Előre, különböző méretekben, pl. S-M-L-XL, fix méretre készített ponyva.

Majdnem mindegyik mondatodban szerepel a "minőség". Mit jelent ez számotokra, illetve a motorponyvák esetében?

A minőség a felhasználó számára legfeljebb a kidolgozás részleteiben látható, de lényegét az alapanyag minősége, jó tulajdonságai adják. Ha ez megvan, akkor a ponyva egyszerűen használható, praktikusan csomagolható, tényleges védelmet nyújt hosszú távon, megóvja a motor alkatrészeit és a fényezést. Részletekbe itt nem merülnék el, az megtalálható a honlapunkon.

Ahhoz, hogy a felhasználó ne tapasztaljon semmi negatívumot, nekünk két fontos eszközünk van: az adott funkcióra legjobb anyagok használata és a szakmai igényesség. Az előbbi persze összetett kérdés, mert az alapanyag árát és a használati jellemzőket is figyelembe kell venni. Az utóbbinál viszont már nincsenek kompromisszumok.

Így született a szlogenünk is: Coverwise – méretre szabott minőség.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!