A nőiesség lábnyoma: TCX lábbelik a hölgyeknek

tcx noi motoros csizma 1Az olasz TCX rendkívül széles palettával rendelkezik a motoros csizmák és cipők terén. A férfiaknak készült vagy unisex modellek mellett a gyártó gondolt kifejezetten a gyengébbik nem tagjaira is a termékek megalkotása során.

 

A TCX Lady kollekció kifejezetten a hölgyek igényeit figyelembe véve készült, mind külső-, mind technológiai kialakítás tekintetében („Woman Fitting Concept”). A csizmák a női láb anatómiai felépítéséhez igazodnak, amely különbözik a férfi lábétól, különösen a lábközépcsont környéki területen, hiszen a lábfej általában vékonyabb, a sarok pedig általában kisebb.

A már meglévő T-Lily Gore-Tex és Lady Aura túracsizmák, a Lady Classic formabontó, magas sarkú csizma, az X-Square és X-Street sorozat női motoros cipői után most két vadonatúj modellel bővült a termékcsalád.

HIRDETÉS (x)

A Lady Smoke WP egy vagány, divatos lábbeli az igazán belevaló csajoknak, az X-Boulevard pedig egy klasszikus, letisztult viselet, amely akár utcai cipőnek is beillik. A fűzős megoldással készült bakancs és a cipzáros csizma is soft grain bőrből készült, amely a legjobb minőségű bőr, bent pedig egy soft touch vízálló membrán található. Megerősített, protektoros részeket helyeztek el a bokánál, saroknál és az ujjaknál, a talpbetét anatómiailag formált és cserélhető.

A csizmák sarka 3 cm magas. Mint minden TCX lábbeli, természetesen a női darabok is rendelkeznek CE homologizációval, így biztos lehetsz benne, hogy a vonzó külcsín mellett megfelelő védelmet is nyújtanak.

35-41-es méretig érhetőek el. Mindkét új modell ára 58 000 Ft.

tcx noi motoros csizma 2tcx noi motoros csizma 3tcx noi motoros csizma 4tcx noi motoros csizma 5tcx noi motoros csizma 6

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!