Motoros szemüveg, ami megkönnyíti az életed

motoflywear sunglassesA magyar találmány prototípusai már bizonyítottak, a csapat most a sorozatgyártáshoz szeretné összegyűjteni a kezdőtőkét a közösségi finanszírozási oldalon: elindult a MotoFly Wear kickstarter kampánya.

 

A MotoFly Wear prototípusaival márciusban találkozhattak először az érdeklődők a Budapest Motor Fesztiválon, ahol szinte folyamatosan tele volt a stand. Ebből is látszott: a hiánypótló találmányra nagy szükség van, sokakat érdekelnek a motoros szemüvegek.

A kiállításon azonban még csak a mintapéldányokat lehetett kipróbálni, hiszen a csapat célja az volt, hogy visszajelzéseket gyűjtsenek, és ezek alapján teljesen a felhasználók igényeire szabják a szemüvegeket. A kapott véleményeket figyelembe véve finomítottak a koncepción, és ha a Kickstarteren sikerül összegyűjteni a tervezett 65.000 eurót, akkor hamarosan indulhat a sorozatgyártás!

HIRDETÉS (x)

Mitől más a MotoFly Wear szemüveg?

A legtöbb szemüveg és napszemüveg szára a bukósisak alatt nagyon nyomja a motoros halántékát, ráadásul a rezgés hatására könnyen elmozdul, vagy lecsúszik viselőjének orrán, ami hosszú távon nem csupán kellemetlen, de veszélyes is lehet. Ennek a problémának a megoldására született a MotoFly Wear szemüveg- és napszemüveg család, ami számtalan speciális fejlesztéssel teszi lehetővé, hogy a motorozás végre színtiszta élmény lehessen.

A csökkentett szárhossz, megnövelt szárfelület és a légpárnás orrtámasz gondoskodnak arról, hogy a szemüveg kényelmes és biztonságos legyen, a cserélhető szárak és a cserélhető lencsék pedig a praktikumért felelnek: a szemüveg egy mozdulattal átalakítható motorosból utcai szemüveggé, vagy optikai szemüvegből napszemüveggé.

MotoFly Wear a Kickstarteren

A Kickstarter kampányon belül már 6 modellből válogathatnak a vásárlók, a női- és férfi szemüvegek, illetve napszemüvegek egyaránt megvásárolhatóak lesznek az oldalon. A kisebb összegű támogatásokat apróbb ajándékokkal hálálja meg a MotoFly Wear csapat. A Kickstarter szabályainak megfelelően a sorozatgyártás és a postázás akkor kezdődik, amikor összegyűlt a célul kitűzött összeg, ezért a szemüvegekre még várni kell egy kicsit, de megéri, hiszen még így is jóval kedvezőbb áron juthatnak hozzá az első vásárlók, mint később, a bolti értékesítés során.

A kampány április 20-tól érhető el ITT.

alpha-sun -sunglasses-with-yellow-lenses-motofly-wearmotofly-wear-change-templemotoflywear-glasses-and-sunglasses-for-motorcyclistmotoflywear-sunglasses-pack

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!