Motoros szemüveg, ami megkönnyíti az életed

motoflywear sunglassesA magyar találmány prototípusai már bizonyítottak, a csapat most a sorozatgyártáshoz szeretné összegyűjteni a kezdőtőkét a közösségi finanszírozási oldalon: elindult a MotoFly Wear kickstarter kampánya.

 

A MotoFly Wear prototípusaival márciusban találkozhattak először az érdeklődők a Budapest Motor Fesztiválon, ahol szinte folyamatosan tele volt a stand. Ebből is látszott: a hiánypótló találmányra nagy szükség van, sokakat érdekelnek a motoros szemüvegek.

A kiállításon azonban még csak a mintapéldányokat lehetett kipróbálni, hiszen a csapat célja az volt, hogy visszajelzéseket gyűjtsenek, és ezek alapján teljesen a felhasználók igényeire szabják a szemüvegeket. A kapott véleményeket figyelembe véve finomítottak a koncepción, és ha a Kickstarteren sikerül összegyűjteni a tervezett 65.000 eurót, akkor hamarosan indulhat a sorozatgyártás!

HIRDETÉS (x)

Mitől más a MotoFly Wear szemüveg?

A legtöbb szemüveg és napszemüveg szára a bukósisak alatt nagyon nyomja a motoros halántékát, ráadásul a rezgés hatására könnyen elmozdul, vagy lecsúszik viselőjének orrán, ami hosszú távon nem csupán kellemetlen, de veszélyes is lehet. Ennek a problémának a megoldására született a MotoFly Wear szemüveg- és napszemüveg család, ami számtalan speciális fejlesztéssel teszi lehetővé, hogy a motorozás végre színtiszta élmény lehessen.

A csökkentett szárhossz, megnövelt szárfelület és a légpárnás orrtámasz gondoskodnak arról, hogy a szemüveg kényelmes és biztonságos legyen, a cserélhető szárak és a cserélhető lencsék pedig a praktikumért felelnek: a szemüveg egy mozdulattal átalakítható motorosból utcai szemüveggé, vagy optikai szemüvegből napszemüveggé.

MotoFly Wear a Kickstarteren

A Kickstarter kampányon belül már 6 modellből válogathatnak a vásárlók, a női- és férfi szemüvegek, illetve napszemüvegek egyaránt megvásárolhatóak lesznek az oldalon. A kisebb összegű támogatásokat apróbb ajándékokkal hálálja meg a MotoFly Wear csapat. A Kickstarter szabályainak megfelelően a sorozatgyártás és a postázás akkor kezdődik, amikor összegyűlt a célul kitűzött összeg, ezért a szemüvegekre még várni kell egy kicsit, de megéri, hiszen még így is jóval kedvezőbb áron juthatnak hozzá az első vásárlók, mint később, a bolti értékesítés során.

A kampány április 20-tól érhető el ITT.

alpha-sun -sunglasses-with-yellow-lenses-motofly-wearmotofly-wear-change-templemotoflywear-glasses-and-sunglasses-for-motorcyclistmotoflywear-sunglasses-pack

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!