Egy motoros grafikus lány tervezte a Csajok a motoron 10 éves évforduló pólókollekcióját

livi csam polok2016-ban 10. évébe lép a Csajokamotoron.hu, ezért áruházunkban is felfrissítettük a pólókollekciót. A minták megtervezésében egy motoros lány volt segítségemre.

Akik meglátogatták a standunkat a Budapest Motor Fesztiválon, már élőben is láthatták, sőt meg is vásárolhatták a legújabb csamos pólókat, amelyeknek témája a 10 éves évforduló. A mintákat Virág Lívia tervezte, aki maga is motoros.

Livinek 2011 óta van jogosítványa motorra, addig benzintyúk volt, csak mások mögött utazott. Ennek ellenére mindig a motoros világban mozgott és élte a mindennapjait, hiszen már a nagypapájának is volt motorja. Érthető tehát, hogy nem áll távol tőle a motoros életérzés.

HIRDETÉS (x)

Első motorja egy 1968-as T5 Panonnia volt, majd 2015 decemberében egy 2003-as Harley-Davidson Sporter 883 tulajdonosa lett. A motor jelenleg átalkítás alatt van, de mire elkezdődik a szezon, már Livi is ismét nyeregbe pattanhat.

A facebookos felhívásomra - hogy új pólómintákat szeretnék terveztetni - 3-4 grafikus illetve grafikus hajlamú motoros csaj jelentkezett. Az első néhány minta után Livi terveire esett a választásom, úgy éreztem, ezek illenek leginkább a Csajok a motoron stílusához, hiszen vagányak és nőiesek is egyben, valamint a motoros életérzés is visszaköszön róluk.

Összesen öt új póló készült a 10 éves évfordulóra:

A pólók mellett a legkisebbekre is gondoltunk, mikor megterveztük a partedliket a motoros babáknak. Ebből az új termékből összesen öt különböző szín készült, hogy kedvezzünk a fiúknak és a lányoknak is.

Újdonság áruházunkban a táskák kategóriája. A vászon bevásárlószatyrok mellett egy hátizsákot is készítettünk erre a szezonra, amely bármelyik motoros csajnak praktikus és figyelemfelkeltő úti társa lehet a városi forgalomban.

Miközben már néhányan javában hordjuk az új pólókat, kifutó termékeinket leértékeltük. Ha szeretnél egy jóárasított darabot, erre a linkre kattintva vásárold meg!


FRISS HÍR!!

Az új termékeket már megtalálod a Bázis Motorban és a Rider 13 motorosboltban is!

 feher szatyor 480fekete szatyor 480kormany fekete 480motorosnak szulettem feher 480motorosnak szulettem kekmotorosnak szulettem rozsaszin-fehermotorosnak szulettem rozsaszin 480motorosnak szulettem zold-feher 480pillangós fekete 480rozsaszin hatizsak 480rozsaszin szatyor 480uton rozsaszin 480uton szurke 480zaszlos rozsaszinzold szatyor 480

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!